Nota de premsa - 6ª edició del Festival Micròmetre

Dilluns, 22 de d’agost de 2022 a les 09:00

Enguany l'esdeveniment creix, tindrà una durada de 6 dies (comença l'1 de setembre) i manté l'aposta pel petit format

El Festival de Teatre Micròmetre ha ampliat la seva durada i aquest 2022 passarà a ser de sis dies. Se celebrarà a Santa Susanna l'1, 2, 3, 4, 9 i 10 de setembre. Aquesta és la sisena edició d'un festival que s'ha consolidat com una de les propostes culturals de referència que dona el tret de sortida a la temporada teatral 2022/23.

Durant els dos caps de setmana de Micròmetre es podrà gaudir d'un total de 15 espectacles de teatre de durada convencional però de petit format. Es tracta d'obres que conformen una programació rica i variada a l'abast de tothom.

El Festival continua comptant amb una secció d'espectacles de petit format i de curta durada en espais petits i no convencionals, aprofitant, especialment, l'entorn excepcional de la Masia de Can Ratés.

Propostes de qualitat

El Festival de Teatre Micròmetre és una producció de l’Ajuntament de Santa Susanna dirigit per Anna Estol i Joan Gallart (LaGuàrdia Produccions). L’alcalde del poble, Joan Campolier, remarca el Micròmetre continua amb el seu objectiu de ser “un altaveu de propostes de qualitat i talent de petit format”.

Entre les obres que conformaran la graella del Micròmetre 2022 hi ha “Les bones intencions” de Marc Artigau; “Una llum tímida” d’Àfrica Alonso amb la composició musical d’Andrea Puig Doria i Àfrica Alonso; “Monopoli” de Mar Monegal amb direcció de Josep Galindo i Mar Monegal; “El somni d'una nit d’estiu” de William Shakespeare amb producció d’Els Pirates; i “Les dones sàvies” amb dramatúrgia de Lluís Hansen i Enric Cambray.

Sis anys de qualitat

En el decurs de les sis edicions del Micròmetre han passat pel Festival grans obres i grans figures de l'escena teatral catalana com "La infanticida" de Clara Peya i Marc Rosich, Premi de la Crítica 2020 al Millor Musical i a la Millor Actriu de Musical, per a Neus Pàmies; "Per si no ens tornem a veure" d'Alicia Serrat i Marc Sambola; "Les coses excepcionals" d'El Terrat i Sixto Paz i interpretada per Pau Roca; "Barcelona 24 hores", de Pau Barbarà, dirigida per Marc Flynn i Dídac Flores; "Ocaña, reina de las Ramblas" amb Joan Vázquez, guardonada amb el Premi de la Crítica 2019 i amb els premis Teatre Barcelona al Millor Musical i al Millor Intèrpret de Musical; o "Fairfly" de La Calòrica, Premi Max 2018, Premi de la Crítica 2018 i Premi Butaca 2017, entre d'altres.

Darrera actualització: 22.08.2022 | 09:27