Micròmetre 2019 creix en dies i inclou espectacles de petit format però de durada convencional

Dilluns, 22 de de juliol de 2019 a les 09:00

Es farà els dies 6, 7 i 8 de setembre a la masia de Can Ratés de Santa Susanna i s’oferiran més de 15 representacions de teatre, poesia i propostes interactives. 

L’Ajuntament de Santa Susanna i LaGuàrdia Produccions organitzen per tercer any consecutiu el Festival Micròmetre. Se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de setembre de 2019 i persegueix consolidar-se com a un dels festivals de teatre de referència. Amb una programació variada i per a tots els públics, pretén acostar aquesta modalitat cultural i actuar com a altaveu per a espectacles de petit format. Aquest any es faran més de 15 espectacles de petit format de teatre, poesia i propostes interactives. Es combinaran espectacles gratuïts i de pagament i es mantindrà la fórmula d’oferir microespectacles d’entre 15 i 30 minuts, en espais petits i no convencionals. Com a nou ingredient que serveixi per donar més musculatura al festival, s’impulsen i incorporen espectacles de petit format, però de durada convencional.

La programació del Micròmetre 2019 continua dirigida a un públic familiar. En aquest sentit, es manté la singularitat de programar en horari matinal, el diumenge 8 de setembre.

Mariona Castillo, Joan Vázquez, Teatre al detall, Circ Pistolet, Aina de Cos, Jaume Casals, Joan Olivé, Gemma Iglesias, Judit Saula, Claret Papiol, Martin Cattani, Monica Macfer, entre molts d’altres, són alguns dels actors i actrius que es podran veure en l’edició d’enguany.

El Micròmetre 2019 es realitzarà a l’emblemàtica masia de Can Ratés, un espai únic i incomparable del segle XVII que compta, entre d’altres atractius, amb una torre de refugi adossada, una piscina immensa, diverses sales i espais, i uns magnífics jardins. A Can Ratés és on va néixer, l’any 2003, el Festival Shakespeare.

El Micròmetre és un festival que se celebra anualment la primera setmana de setembre. La seva seu i el seu motor és el municipi de Santa Susanna però aspira a exportar la marca de l’espectacle i els espectacles que s’hi representen arreu. La temàtica de cada edició pot ser lliure o a l’entorn d’un tema concret. El Micròmetre també té la voluntat de fer visibles espectacles de qualitat de tot tipus fora de l’àmbit de Barcelona.

El Micròmetre 2019 segueix la fórmula d’oferir microespectacles d’entre 15 i 30 minuts aproximadament, en espais petits i no convencionals on l’aforament per a cada espectacle és de 15-20 persones. Està obert a qualsevol disciplina artística (teatre, circ, dansa, màgia, música, espectacles infantils, monòlegs...) en català, castellà o anglès.

Darrera actualització: 22.07.2019 | 14:48