Lloll Bertran, Àlex Casanovas, Guillem Albà i Pep Plaza són els plats forts del Festival Micròmetre de teatre de Santa Susanna

Dijous, 8 de de juny de 2023 a les 00:00

La 7ª edició es farà els dies 1, 2, 3, 8, 9 i 10 de setembre a la Masia de Can Ratés, a l’antiga Cooperativa Agrícola i a l’auditori del Centre Cívic

L’Ajuntament de Santa Susanna i LaGuàrdia organitzen per setè any consecutiu el festival Micròmetre de teatre. Serà els dies 1, 2, 3, 8, 9 i 10 de setembre de 2023 i les obres es podran presenciar en diversos espais escènics expressament adequats als espectacles, com l’emblemàtica masia de Can Ratés, l’auditori del Centre Cívic o el local de l’antiga Cooperativa Agrícola.

De fet, el Micròmetre inaugura la temporada de teatre a Catalunya. Aquesta 7ª edició fa un salt qualitatiu i compta amb una proposta amb actors de renom com Lloll Bertran i Àlex Casanovas, que porten l’obra “Cartes d’amor”; Guillem Albà amb “Ma Solitud”, premi al Millor Espectacle de Petit Format 2023 a la Fira Fetén de Gijón; o el televisiu Pep Plaza amb “El substitut”.

El programa del festival el completen obres de primer nivell com “Frederik”, del Xavi Idáñez i Txell Botey; “You say tomato”, amb Anna Moliner i Joan Negrié, premi de la Crítica Serra d’Or al Millor Text de l’any; “Una llum tímida”, amb Júlia Jové i Àfrica Alonso, premi Teatre Barcelona 2021 al Millor Espectacle Musical;

“Els secundaris”, d’Els Pirates Teatre amb Bernat Cot i Laura Aubert; “Arribar i ploure”, amb Ricard Farré i Àlex Pujols; i “Iaia”, amb Mireia Illamola, Pino Steiner i Jordi Font Alonso.

El Festival Micròmetre es defineix com molt més que un festival de teatre, és un espai de cultura i entreteniment que s'ha anat convertint en un agent dinamitzador de la indústria cultural, a més d'un generador de sinergies i potencial activador econòmic a la comarca del Maresme.

La 7a edició del Festival Micròmetre continuarà amb la fórmula de venda d’entrades mitjançant abonaments de festival i també amb la possibilitat d’adquirir les entrades per separat per tal que cadascú gaudeixi de la seva pròpia programació a mida.

Darrera actualització: 08.06.2023 | 13:47

Imatges

Cartell