L’Institut Escola Montagut ja té vida

Dilluns, 11 de novembre de 2019 a les 12:00

Els alumnes del primer curs d’ESO de la història de Santa Susanna han estrenat avui les instal·lacions del nou edifici

Puntualment, a les 8 del matí, ha obert per primera vegada les portes el nou Institut Escola Montagut. La cinquantena de nois i noies que aquest any, per primer cop, fan l’ESO al poble, han creuat la porta per entrar al nou edifici. Han estrenat unes instal·lacions modernes i ben equipades tecnològicament que els acompanyaran durant tota la formació de secundària.

El primer dia del nou institut ha aixecat molta expectació entre les noies i els nois, però també entre els pares. L’alcalde, Joan Campolier, ha estat ben present en aquest moment històric al costat de la directora del centre, Montse Rodríguez i del cap d’estudis, Josep Calatayud. Tots ells, acompanyats del regidor d’Ensenyament i Serveis a les Persones, Víctor Valverde; i de la regidora de Promoció Econòmica, Bon Govern i Comunicació, Sílvia Vives.

Aquest matí també han visitat institucionalment el nou centre el director general de Centres Públics del Departament d’Educació de la Generalitat, Josep Gonzalez Cambrai; el director general de Serveis Territorials, Pere Masó; la inspectora de zona, Míriam Tomàs; i el representant de l’empresa Constructora d’Aro, S.L., Jordi Tragant.

Les obres s’han fet en un temps de poc més de tres mesos. Van començar el dilluns 29 de juliol i pràcticament es van acabar divendres passat. L’Institut Escola Montagut ocupa una superfície de 1.000 m2. És un edifici de planta baixa i un pis, amb ascensor.

Santa Susanna s’ha convertit en un dels municipis més petits de Catalunya en poder impartir la secundària i disposar d’un institut escola de les característiques del Montagut.

Darrera actualització: 11.11.2019 | 13:23