L’AOC torna a distingir Santa Susanna per la transformació digital de l’ajuntament

Dimecres, 4 de de maig de 2022 a les 09:15

L’alcalde Joan Campolier assisteix a l’acte institucional de lliurament dels Reconeixements Administració Oberta 2021

Santa Susanna ha tornat a rebre el reconeixement de l’Administració Oberta de Catalunya per la constant transformació digital de l’Ajuntament. L’acte es va celebrar aquest dimarts a la tarda al Teatre Auditori de Llinars del Vallès (Vallès Oriental).

Van presidir el lliurament dels guardons el Secretari de Polítiques Digitals de la Generalitat, Sr. David Ferrer; el President de Localret, Sr. Jaume Oliveras;  i la Directora de l’AOC, Sra. Astrid Desset. En aquesta VII edició dels Reconeixements Administració Oberta, i dins de la categoria de municipis de 1.000 a 5.000 habitants, a més de Santa Susanna van ser guardonats la Bisbal del Penedès, Sant Pere de Vilamajor, Gurb, l’Aldea i Bell-lloc d’Urgell entre altres. L’alcalde, Joan Campolier, hi va assistir en representació del municipi.

L’AOC atorga cada any aquests distintius als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en l'impuls de la transformació digital i el govern obert en la relació amb la ciutadania i en la gestió interna. Aquests reconeixements es donen en base a l'Índex de Maduresa Digital que realitza l'AOC i que es determina a partir de l'anàlisi d'uns indicadors objectius, les dades d'ús dels serveis AOC i l'anàlisi dels webs dels ens locals. L'Índex de Maduresa Digital és una iniciativa única, tant a nivell estatal com europeu, que permet avaluar amb rigor el grau de maduresa de la transformació digital d'un ens públic.

 

Darrera actualització: 04.05.2022 | 11:45