L'AOC distingeix Santa Susanna com un dels 76 millors municipis digitals de Catalunya

Dijous, 6 de maig de 2021 a les 09:00

L’Administració Oberta de Catalunya distingeix l’adaptació de l’Ajuntament en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna

L’Ajuntament de Santa Susanna ha tornat a ser reconegut per l’AOC en la VI edició dels Reconeixements Administració Oberta als ajuntaments i consells comarcals. Aquest reconeixement s’obté d’acord amb la puntuació de l’Índex de Maduresa Digital que elabora l’AOC i que es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs de 947 ajuntaments i 42 consells comarcals. En concret, Santa Susanna ha obtingut una puntuació total de 73,54 punts sobre cent. Destaquen els 81 punts en que s’ha valorat l’activitat de la institució, els 67 dels drets digitals i els 64 del Govern Obert.

L’objectiu dels Reconeixements Administració Oberta és valorar la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica en els ens locals i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

Aquests reconeixements distingeixen set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa. Enguany han estat guardonats 76 ens locals catalans.

Darrera actualització: 06.05.2021 | 18:30