L’alcalde trasllada al president Torra la seva preocupació pel futur del turisme

Dimarts, 28 d'abril de 2020 a les 10:00

Envia una carta on demana respostes per reactivar el sector que aporta el 70 per cent dels recursos al pressupost de l’Ajuntament de Santa Susanna.

L’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, ha enviat una carta al President de la Generalitat, Quim Torra, manifestant-li la seva preocupació pel futur del turisme. L’alcalde es fa ressò de la preocupació que hi ha al sector arran de l’aturada de l’activitat provocada per la pandèmia de coronavirus COVID-19. Campolier demana previsió i respostes al President perquè els professionals del sector sàpiguen en quines condicions podran obrir els seus establiments quan la pandèmia de la COVID-19 ho permeti.

L’alcalde subratlla a Torra que el model turístic de Santa Susanna ha demostrat que és un èxit perquè permet conciliar les 18.000 places hoteleres amb una política respectuosa amb el medi ambient. Però que el sector necessita respostes per poder preparar el futur més immediat, un futur –diu Campolier—que el sector viu amb tristesa i preocupació.

Campolier també manifesta al President de la Generalitat el seu neguit pel fet que el turisme aporta a les arques municipals el 70 per cent dels seus recursos. Aquests diners són els que permeten tenir el municipi tal com està i donar resposta a les problemàtiques socials que es produeixen a cada moment. “Veig el futur negre en aquest sentit –diu l’alcalde—atès que hem de fer front a les necessitats de la ciutadania”.

L’alcalde es manté en contacte permanent amb el sector i manté una intensa activitat telemàtica amb les institucions del país, estatals i internacionals.

Darrera actualització: 28.04.2020 | 17:07