L’Alcalde posa a disposició dels veïns ajuts per a la millora de l’eficiència energètica de la llar

Dimarts, 14 de de febrer de 2023 a les 00:00

S’ha reunit amb els habitants de les urbanitzacions Alta Maresme i Can Torrent, i amb els del nucli urbà de Santa Susanna 

L’Ajuntament de Santa Susanna ha aconseguit una línia d’ajuts d’1.309.370 euros destinats a la rehabilitació energètica dels habitatges de les urbanitzacions i del nucli urbà. Per aquest motiu, la setmana passada l’Alcalde es va reunir amb els veïns de les urbanitzacions Alta Maresma i Can Torrent, i amb del nucli urbà per explicar-los les condicions per poder accedir a les subvencions.

L’ajut s’adreça als propietaris d’un habitatge construït amb anterioritat al 1980. La subvenció que es pot aconseguir és de fins al 80% del que s’inverteixi, amb un màxim de 21.400 euros a fons perdut. Les obres subvencionables són: instal·lacions solars de plaques fotovoltaiques d’autoconsum; sistema de calefacció-refrigeració; aïllament de finestres; teulada, façana, canonades d’aigua i tot allò que representi una millora en l’estalvi energètic de la llar. Aquestes millores contribueixen a gastar menys en energia i, per tant, abaratir la factura de la llum, per exemple. Es poden presentar sol·licituds d’obres de rehabilitació o obres ja realitzades a partir de l’1 de febrer del 2020.

Les persones que desitgin informació i suport poden trucar al telèfon 937678441 extensió 8, o bé enviar un correu electrònic a oficinahabitatge@stasusanna.org. L’Ajuntament ha creat l’Oficina de Rehabilitació i Habitatge per assessorar els veïns que ho necessitin.

Aquesta línia d’ajuts aconseguida per l’Ajuntament de Santa Susanna formen part dels fons Next Generation de la Generalitat que són finançats per la Unió Europea i pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del govern d’Espanya.

Darrera actualització: 14.02.2023 | 12:36

Imatges

Ajuts Ajuts