L’alcalde Joan Campolier inaugura l’Escola de Música Municipal de Santa Susanna

Dimarts, 27 de de setembre de 2022 a les 00:00

El centre, situat a l'edifici del Centre Cívic, disposa de quatre aules d'assaig i una sala d'audicions i llenguatge musical, i ocupa una superfície de 180 m²

L'Escola de Música Municipal de Santa Susanna disposa des de divendres 23 de setembre d'unes noves i modernes instal·lacions. Ha tancat l'antic equipament de la Masia de Can Ratés per anar a l'edifici del Centre Cívic situat a la rambla dels Països Catalans. L'Escola disposa d'unes instal·lacions confortables dissenyades i construïdes per tal d'oferir les millors condicions per a l'aprenentatge de la música.

Disposa de quatre aules o box's d'assaig i una sala d'audicions i llenguatge musical a banda dels espais d'estar, recepció i sala de mestres.

El centre té una superfície de 180 m² i reuneix les condicions acústiques i de confort necessàries per a la pràctica musical. Les obres han tingut un cost de 260.000 € i han anat a càrrec de l'empresa Construccions Pinalba SL.

El projecte ha estat redactat per l'arquitecta Conxita Balcells i ha comptat amb la col·laboració d'Ivana Rosell, enginyera Tècnica en Telecomunicacions, especialitzada en so i imatge.

Darrera actualització: 27.09.2022 | 09:04

Imatges

Inauguració Escola de Música