L’Ajuntament us desitja que passeu un Bon Nadal i que tingueu un feliç 2022

Dimarts, 21 de de desembre de 2021 a les 00:00

L’alcalde envia una felicitació a tots els susannencs i susannenques encoratjant-los a que siguin feliços i que facin feliç a les persones que s’estimen.

L’Ajuntament vol desitjar a tots els susannencs i susannenques unes molt bones festes i que l’any que aviat entrarà, el 2022, estigui ple de salut i felicitat. La institució ha publicat a les xarxes socials una felicitació de Nadal on l’element principal és un arbre il·luminat que apunta a l’infinit del cel. Un arbre clar sobre un fons fosc on predominen dos colors, el lila i el groc. És una imatge amb un missatge simbòlic clar: que la nostra llum, la personal i la col·lectiva, serveixi per guiar-nos cap a aquell futur que individualment i de forma coral siguem capaços de construir. I que el missatge d’igualtat i respecte cap a la diversitat s’obri camí amb més força a l’any que està a punt de néixer.

A través de les seves xarxes socials, l’alcalde Joan Campolier també ha enviat un missatge als veïns i veïnes del poble que diu: “S’acosten les festes de Nadal. Són dies familiars, de recolliment i de bons desitjos. Aquest any, tornarem a passar unes festes amb algunes restriccions per la pandèmia. Això no ha d’impedir que gaudim de cada segon, de cada moment al costat d’aquells que ens estimen i que estimem. Un encoratjo a que ho aprofiteu; que feu felices a aquelles persones que us importen i que vosaltres també sigueu molt feliços. Bon Nadal”.

Darrera actualització: 22.12.2021 | 09:22