L’Ajuntament destinarà 1,3 milions d’euros a les urbanitzacions Can Torrent i Alta Maresme

Divendres, 9 de de setembre de 2022 a les 00:00

Santa Susanna es beneficia de la convocatòria de la Generalitat per actuacions sobre el territori que es financen amb els fons Next Generation

L’Ajuntament de Santa Susanna destinarà 1,3 milions d’euros que rebrà de la Generalitat a obres de millora a les urbanitzacions Can Torrent i Alta Maresme. L’Ajuntament ha participat en la convocatòria de subvencions del nou pla de barris impulsat pel departament de Drets Socials de la Generalitat, que dirigeix la consellera Violant Cervera.

Es tracta d’una convocatòria finançada amb fons Next Generation per actuacions destinades a la millora de les urbanitzacions o a la rehabilitació d’edificis d’habitatges amb criteris d’eficiència energètica, entre altres.

L’Ajuntament estudiarà ara quines obres de millora realitzarà a les dues urbanitzacions. L’objectiu és actualitzar totes aquelles coses que amb el pas del temps s’han malmès o realitzar les obres que en el seu moment no eren necessàries i que ara convé.

El departament invertirà 97 milions d’euros per millorar 100 barris de 38 municipis de tot Catalunya. A banda de Santa Susanna, a la província de Barcelona es beneficien de la subvenció 20 municipis que es repartiran 51 milions d’euros.

 

Darrera actualització: 09.09.2022 | 12:14