L’Ajuntament aprova l’ampliació de la llar d’infants per fer-la més espaiosa i eliminar les llistes d’espera

Dilluns, 6 de de març de 2023 a les 00:00

L’equipament escolar municipal podrà acollir 23 alumnes més dels cursos de P0, P1 i P2 i passar dels 51 que té en l’actualitat als 74

L’ampliació de la llar d’infants municipals permetrà a l’actual centre ampliar els espais comuns fent-los més diàfans i guanyar dues aules. Amb aquest projecte, l’Ajuntament persegueix acabar amb les llistes d’espera de les mares i pares que no han pogut entrar els seus fills al centre.

La llar d’infants passarà a ser un centre amb una capacitat de 74 alumnes de 0 a 3 anys. Actualment, al centre hi ha 4 aules (1 de P0; 1 de P1; i 2 de P2) que apleguen un total de 51 alumnes. Amb l’ampliació hi haurà 2 aules de P0, 2 aules de P1 i 2 aules de P2.

La llar creix al solar contigu a l’actual. Això vol dir que les obres no afectaran el normal funcionament del centre. A la zona ampliada s’hi construirà un nou edifici per poder ubicar dos grups de P2, una sala d’usos múltiples, un petit lavabo per a les educadores i una petita sala tècnica. Cada aula disposarà a més de l’espai propi d’estar, un dormitori, un bany i un porxo.

La llar d’infants municipal va començar a funcionar l’any 2001 amb una capacitat de 36 alumnes. L’any 2003 es va fer una primera ampliació per arribar fins als 51 alumnes. L’any 2009 es van ampliar les instal·lacions consistents en la instal·lació d’un mòdul prefabricat contigu a l’edifici principal unit a aquest mitjançant un porxo però amb accés independent des del pati del recinte escolar.

Darrera actualització: 23.03.2023 | 10:30

Imatges

Cartell