L’agència de viatges holandesa Reisgraag distingeix Santa Susanna com la millor destinació del 2020

Dimarts, 20 de d’abril de 2021 a les 09:00

Els turistes que han vingut a gaudir de les seves vacances atorguen una alta puntuació a l’hospitalitat, la ubicació i els restaurants del poble

Santa Susanna ha rebut el Premi d’Or a la Millor Destinació Turística del 2020. La distinció l’ha atorgat l’agència de viatges holandesa Reisgraag.nl (una de les agències online més importants dels Països Baixos) després de rebre la valoració dels seus clients i dels touroperadors amb els quals treballen.

Els visitants de Santa Susanna puntuen amb un mitjana de 8,6 sobre 10 la qualitat, els serveis i la seva estada al municipi. Es tracta d’una puntuació “molt alta” segons remarca la mateixa agència. El que més valoren els visitants de Santa Susanna és la seva hospitalitat (8,8), la ubicació (8,7), la restauració (8,5), la possibilitat de fer sortides (8,3), la cultura (7,8) i els llocs d’interès que es poden visitar a prop del poble (7,7).

Aquesta és la desena edició dels premis Reisgraag. L’agència, ubicada a la localitat holandesa de Ravenstein, solament treballa amb ressenyes dels seus clients que han pogut ser verificades.

Darrera actualització: 03.05.2021 | 13:35