La primera promoció de l’Institut Escola Montagut que ha pogut estudiar l’ESO a Santa Susanna es gradua

Dimecres, 21 de de juny de 2023 a les 00:00

Els 65 nois i noies han tancat aquesta etapa de la seva educació amb un acte emotiu en presència de pares, mares i professorat, i l’alcalde Joan Campolier amb responsables de l’Ajuntament

L’11 de novembre del 2019 va ser el primer dia de classe a l’Institut Escola Montagut. A les 8 del matí d’aquell dilluns, els primers nois i noies de Santa Susanna obrien per primera vegada les portes de l’Institut. Eren una cinquantena els que van poder estrenar unes instal·lacions modernes i ben equipades amb l’última tecnologia.

Quatre anys després, el 20 de juny del 2023, un total de 65 estudiants s’han mudat, s’han col·locat el birret i han participat a la seva graduació, tancant d’aquesta manera la seva etapa de l’educació obligatòria. L’acte, que s’ha fet a les instal·lacions de l’Institut Escola ha comptat amb la presència de pares, mares, professor i responsables municipals, com de l’alcalde, Joan Campolier.

Campolier es va dirigir als nois i noies i els va dir que ell havien tingut la sort de poder estudiar l’ESO a Santa Susanna, que aquesta era una reivindicació de les famílies i del professorat assumit per l’Ajuntament. L’alcalde els va desitjar molta sort en l’etapa que comencen i va assegurar a tots els presents que el pròxim objectiu de l’Ajuntament és que el batxillerat també es pugui fer al poble.

Les obres de l’Institut Escola Montagut es van fer en un temps record de tres mesos. Van començar el 29 de juliol del 2019 i van acabar el 8 de novembre del mateix any. L’Institut Escola Montagut ocupa una superfície de 1.000 m2. És un edifici de planta baixa i un pis, amb ascensor. El 13 de setembre del 2021 els alumnes de 3er d’ESO van poder estrenar les instal·lacions de la segona planta del centre i començar el curs en un espai ampli i diàfan.

Darrera actualització: 21.06.2023 | 12:19