La petanca porta a més de 7.500 persones a Santa Susanna en 9 dies

Dilluns, 24 de d’octubre de 2022 a les 00:00

El poble es converteix en el centre neuràlgic d'aquest esport amb jugadors provinents, sobretot, d'Espanya, França, Itàlia i Suïssa

El 18è Festival Internacional de Petanca i el PPF Tour Internacional 2022 Santa Susanna "Pota Blava" han portat fins al poble més de 4.500 participants i uns 3.000 acompanyants en només 9 dies, que sumats representen més de 7.500 persones. La coincidència de les dues competicions, en dos caps de setmana consecutius, ha fet que el sector serveis del municipi hagi pogut allargar una mica més la temporada.

El 18è Festival Internacional s'ha fet del 16 al 22 d'octubre amb la presència d'uns esportistes que en la seva majoria procedien de França. L'empresa que ho organitza, Latitude Sud Sport, fa divuit anys que a finals del mes d'octubre porta a Santa Susanna un esdeveniment que serveix per mantenir el volum de visitants del poble. El PPF Tour Internacional 2022 Santa Susanna "Pota Blava" s'ha celebrat aquest passat cap de setmana. En aquest cas, el gruix de participants és més repartit. Són majoritaris els esportistes espanyols, francesos, italians i suïssos, però també n'hi ha d'altees països.

Dins del PPF Tour Internacional s'hi apleguen tres competicions: el 12è Campionat Internacional Masculí de tripletes; el 3r Campionat Femení de Tripletes i el 2n Campionat Decathlon Joves de doblets. Els organitzadors, a més de l'Ajuntament de Santa Susanna, són la Federació Espanyola de Petanca, la Federació Catalana de Petanca i el Club el Prat, entre d'altres. Tots aquests esdeveniments s'han retransmès en línia. 

 

Darrera actualització: 24.10.2022 | 09:25