La destinació turística Santa Susanna estrena el decàleg “Turisme sostenible en 10 passos”

Dimarts, 10 de de maig de 2022 a les 09:25

Coincidint amb l’inici de la temporada turística estrenem la campanya “Cuida Santa Susanna, cuida el planeta”. L’acció central de la campanya és la publicació del nostre decàleg de turisme sostenible, un guia  digital amb 10 consells i molts recursos pràctics per promoure un turisme més sostenible i reduir la petjada climàtica de l’activitat turística

Sota el títol “Turisme sostenible en 10 passos”, la guia s’adreça a turistes i visitants, establiments turístics i veïns i veïnes.  Inclou consells i propostes d’activitats turístiques que generen un impacte positiu al nostre entorn més proper i també a escala global, ja que cuidar el nostre municipi significa també tenir cura del nostre planeta, i viceversa.

El decàleg es distribuirà a través de l’Oficina de turisme, dels allotjaments i dels comerços, amb cartells als espais públics de la ciutat i per les xarxes socials. S’ha editat en un format 100 % digital i adaptat per lectura en dispositius mòbils per evitar residus de paper i promoure l’estalvi de recursos. Es pot descarregar a la web de turisme en català, castellà, francès, anglès i alemany. https://stasusanna-barcelona.com/

10 propostes per cuidar Santa Susanna i cuidar el planeta

La guia ens proposa avançar cap a un turisme més sostenible a través de deu bones pràctiques

Estratègia de sostenibilitat turística

La campanya és una de les accions previstes dins l'Estratègia de sostenibilitat per a la zona turística de Santa Susanna, un pla que inclou entre els seus eixos estratègics actuacions per promoure el coneixement, la sensibilització i la implicació en la millora de la sostenibilitat integral de tots els agents implicats.

És per això que la campanya busca promoure hàbits més sostenibles entre els turistes i implicar a establiments i activitats turístiques. Alhora es vol fer valdre la diversitat d'espais i activitats turístiques que ofereix el municipi més enllà del turisme de platja i donar a conèixer les bones pràctiques de turisme sostenible que s'hi desenvolupen.

Aquesta acció està recolzada per la Diputació de Barcelona i impulsada per l’Ajuntament de Santa Susanna seguint les recomanacions del Compromís per la Sostenibilitat Biosphere. La Destinació Turística Intel·ligent compta amb una àmplia oferta turística alineada amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible ( ODS) de les Nacions Unides.

Santa Susanna et fa sentir bé ! Cuida-la!

 

 

Darrera actualització: 06.05.2022 | 12:10