La Chiltern Music Academy aprofita la seva estada a Santa Susanna per oferir dos concerts

Dijous, 20 de de juliol de 2023 a les 00:00

Actuaran dissabte a les 19:30 h a l’Església del poble i a les 21 h a la plaça Catalunya

L’Acadèmia de Música de Chiltern (Chiltern Music Academy) actuarà aquest dissabte a Santa Susanna aprofitant que estan allotjats en un hotel del poble. Aquest prestigiós centre farà dos concerts. Amb el cor i l’orquestra simfònica de l’acadèmia actuaran a l’església parroquial (19:30 h) interpretant Rimsky Korsakov, Borodin, Mozart, Mendelssohn, Chilcott i Pitoni.  I a les 21 h faran un concert de banda a la plaça Catalunya amb els clàssics del jazz, rock swing...

L’Acadèmia és un centre independent d’Anglaterra fundada el juliol de 2014 per un grup de pares i professionals de la música. Ofereix activitats la possibilitat a prop de 400 joves músics de 4 a 19 anys que puguin gaudir i desenvolupar el seu potencial en un ambient divertit.

La gira de l’Acadèmia de Música de Chiltern a Catalunya inclou 75 estudiants de 14 a 18 anys, que formen quatre grups: Orquestra Simfònica, Banda de Concert, Cor de Joventut i Big Band. Les agrupacions interpreten música a un nivell elevat i han actuat al Regne Unit i Europa amb gran èxit.

L’Orquestra Simfònica ha actuat dues vegades al Royal Albert Hall de Londres, mentre que el Cor de Joventut ha ofert recitals a Notre Dame (París), així com a la Catedral de Salzburg i a la Catedral de Sant Esteve a Àustria. El novembre de 2022, la Banda de Concert va rebre el Premi de Platí al Festival Nacional de Bandes de Concert de Londres.

Darrera actualització: 20.07.2023 | 11:33

Imatges

Cartell