Joan Campolier torna a ser investit alcalde de Santa Susanna per majoria absoluta

Dilluns, 19 de de juny de 2023 a les 00:00

En el Ple extraordinari per constituir la nova Corporació sorgida de les eleccions del 28M, l’alcalde va oferir una política de ma estesa a l’oposició per pactar els grans temes. Va dir que s’ha de dibuixar la Santa Susanna dels pròxims 20 o 30 anys i que totes les polítiques que es facin han de passar el filtre de la sostenibilitat i de la innovació

Joan Campolier i Montsant va ser investit dissabte passat alcalde de Santa Susanna en el Ple de constitució de la Corporació municipal sorgida de les eleccions del 28 de maig. Campolier, candidat d’Ara i Sempre Santa Susanna (AIS) va obtenir la majoria absoluta del plenari, 6 dels 11 vots possibles. L’acte institucional es va celebrar al Centre Cívic i va ser seguit per una quarantena de persones.

L’alcalde va agrair l’ampli suport que va rebre el 28 de maig (826 vots, el 49,43% del total) i va assegurar que no creu que “ningú pugui qüestionar la nostra autoritat moral per continuar governant l’Ajuntament. La gent ha parlat –va afirmar Campolier--i la gent no s’equivoca; la gent mai s’equivoca”. Aquest suport, segons l’alcalde, és sinònim de confiança i de validació d’un projecte de poble: “a nosaltres només ens mou Santa Susanna”, va dir.

Campolier va voler deixar clar que mai una majoria absoluta dona dret a governar amb arrogància. “La gent del nostre poble vol que ens entenguem; vol que fem les coses plegats; que siguem capaços de pactar”, va dir. Per això, va repetir que, un cop més, ofereix una política de ma estesa a l’oposició.  Tot i que Campolier reivindica Santa Susanna com un poble amb qualitat de vida i amb més serveis que molts pobles semblants, insisteix que “no podem ser conformistes i ara ens toca començar a construir el poble dels pròxims 20 o 30 anys”. I això exigeix fer que tot el que es planifiqui i faci passi pel filtre de la sostenibilitat i de la innovació.

Nous regidors

La sessió extraordinària del Ple Municipal va servir perquè els nous regidors prenguessin possessió. És a dir, Joan Campolier, David Oviedo, Sílvia Vives, Joan Solà, Dolors Janer i Verónica Anido, per AIS; Jordi Cusachs, Meritxell Romero i Sergi Pozzi, per Unitat per Santa Susanna (la suma de l’antiga candidatura de Compromís i d’Esquerra Republicana de Catalunya); Maria Immaculada Casilla, del PP; i Joaquin Garzón, del PSC.

Cal destacar que a les eleccions del 28 de maig, la llista de l’alcalde Joan Campolier va treure gairebé els mateixos vots que la suma de tota la resta de formacions: AIS, 826 vots; la resta, 829.

Darrera actualització: 19.06.2023 | 08:44