Informació per a la revetlla de Sant Joan

Dijous, 17 de juny de 2021 a les 09:00

Per tal d'evitar incendis forestals durant la revetlla de Sant Joan i de Sant Pere i seguint la normativa d'emergència sanitària per la Covid-19, s'han establert els següents criteris (podeu consultar el BAN adjunt signat per l'acalde Joan Campolier):

- Queda totalment prohibit encendre fogueres en zones aïllades prop d'àrees forestals i en urbanitzacions, on les flames es podrien propagar fàcilment. Així mateix, es prohibeix llençar coets, petard i focs d'artifici en aquestes zones i a les urbanitzacions. 

- S'hauran de seguir les recomanacions de la Direcció General de Protecció Civil en quant a la celebració de la revetlla i a les mesures de seguretat generals, amb especial incidència a la distància de seguretat, la higiene de mans i l'ús de mascareta a l'espai públic quan no sigui possible mantenir la distància de seguretat. 

- S'apel·la a la responsabilitat de la gent gran perquè donin exemple als menors d'edat a fi que entenguin el perill que comporten els focs i els petard en zones de risc d'incendi forestal, i el compliment de les recomanacions de la DGPC per gaudir de la festa amb la màxima seguretat per a tots. 

- Es demana mantenir, sobretot amb els menors, la vigilància adequada amb la manipulació del material pirotècnic. 

Darrera actualització: 17.06.2021 | 09:37