INFORMACIÓ IMPORTANT: Canvi de programació del semàfor pels vehicles que circulen en sentit Barcelona

Divendres, 13 de de maig de 2022 a les 13:45

Us informem que des de divendres passat es va canviar la programació del semàfor pels vehicles que circulen en sentit Barcelona

A partir d’ara quan el semàfor de vehicles es posa en color vermell, i el de vianants en verd, al cap de 12 segons el semàfor de vehicles (que està en Vermell) passarà a groc intermitent.

Aprofitem per recordar-vos que segons l’Article 146 del Reglament General de Circulació (RD 1428/2003) “Una luz amarilla intermitente o dos luces amararillas alternativamente intermitentes obligan a los conductores a extremar la precaución, y en su caso, ceder el paso. Además, no eximen del cumplimiento de otras señales que obliguen a detenerse”

És a dir, els vehicles hauran de cedir el pas als vianants i EXTREMAR la precaució. Aquest canvi de programació s’ha fet per reduir l’embossament de la rotonda quan el semàfor estava en Vermell.

Aquest sistema es fa servir en la majoria de semàfors que confronten amb una rotonda. No s’ha realitzat en sentit Girona per no augmentar el perill per al vianant.

 

Darrera actualització: 10.06.2022 | 15:00

Imatges

CANVI PROGRAMACIO SEMAFOR