Genets de 10 països donen al Raid Hípic 2020 un dels nivells més alts dels darrers anys

Dilluns, 7 de desembre de 2020 a les 15:00

El motorista Àlex Crivillé, també professional del món eqüestre, participa a la prova de Santa Susanna obtenint una cinquena posició 
 

Els dies 3, 4 i 5 de desembre s’ha disputat al nostre poble el 67è Raid Internacional Barcelona-Santa Susanna. La d’enguany, malgrat la situació internacional provocada per la pandèmia de la Covid-19 i les estrictes mesures de seguretat, s’ha assolit un dels nivells de qualitat més alts dels darrers anys.
En total hi han participat 180 genets i cavalls. Són binomis experts procedents d’Alemanya, Argentina, Austràlia, Bèlgica, Catalunya, Espanya, Finlàndia, França, Itàlia i Uruguai que han volgut participar a la darrera gran prova del calendari de raids internacionals, que recorre els boscos del Montnegre amb tres proves diferents.

[Llegiu-ne més a continuació]

La prova d’una estrella, la CEI1*, es disputa en un sol dia i té un recorregut de 100 km. El primer classificat va ser Àlex Luque Moral amb Eryvan, en segon lloc Pablo López Sánchez amb Niebla i tercera Elena Paton amb Vanille Cabirat.
En la prova de dues estrelles, CEI2 **, de dos dies 76+76km, van pujar al pòdium, Juan Carlos Ruiz de Villa Fernández amb Crack La Majorie (primer), Marc Vila Sabata amb Q de Masferrer (segon) i Ricard Domingo Mas amb Ainhoa Raideux (tercer).
En la prova de tres, CEI3***, de dos dies 92+92km i validable pel Campionat d’Espanya absolut repeteix el genet Àlex Luque Moral, subcampió del món amb el seu cavall Eryvan i subcampió del món, Àngel Soy Coll amb Virgule de Lacam va quedar segon i Paula Muntalà Sànchez , subcampiona d’Europa, amb Anjou du Pesquier, va quedar tercera. El corredor de motos Alex Crivillé, amb Asifa, professional també del món eqüestre va fer una molt bona carrera quedant en cinquè lloc.
L’International Raid Barcelona-Santa Susanna és un esdeveniment que es disputa totalment a l’aire lliure i en plena natura i que dóna a la retina dels espectadors unes imatges d’una bellesa i plasticitat enorme.

Darrera actualització: 07.12.2020 | 15:16