França guanya el Mundial de Petanca que ha portat milers de persones a Santa Susanna

Dilluns, 22 de de novembre de 2021 a les 12:00

Es va imposar a Espanya que va quedar en segona posició. El segon cap de setmana de competició internacional al poble ha vist com totes les entrades per presenciar el campionat quedaven exhaurides.

La potent selecció de França s’ha proclamat campiona del món de petanca a Santa Susanna. S’ha imposat en la categoria masculina a Espanya, segona classificada, i a Itàlia i Finlàndia que van quedar en tercera posició. Aquest mundial ha servit perquè Santa Susanna entri a la història de la petanca. És la primera vegada que en una única seu i de forma simultània han competit totes les categories: tripletes femenines i tripletes junior (13 i 14 de novembre) i tripletes masculines (20 i 21 de novembre).

En el conjunt del campionat, França ha estat la gran guanyadora. Ha aconseguit vèncer a la categoria masculina i junior, i quedar en segona posició a la categoria de tripletes femenines, que va guanyar Tailàndia. El Campionat del Món de Petanca ha servit per fer visible la potència d’un esport capaç de moure milers de persones. També per fer aflorar seleccions que tenen un equips potents com Espanya, Itàlia, Finlàndia, Tunísia, Madagascar o Països Baixos.

Entre els dos caps de setmana, el Campionat del Món de Petanca ha portat a Santa Susanna 2.000 participants procedents de 50 països. El volum d’espectadors que s’han desplaçat al municipi ha rondat els 6.000. El mundial s’ha emès a través de la plataforma LaLigaSports, amb audiències milionàries  de telespectadors a nivell internacional.

Darrera actualització: 22.11.2021 | 14:13