Festa Major de Santa Susanna 2022

Dijous, 28 de de juliol de 2022 a les 00:00

Ja us podeu descarregar el programa amb tots els actes de la festa d’aquest any que comença el dissabte 6 d’agost i s’allarga fins al diumenge 14 d'agost.

El dissabte dia 6 d'agost comencen els actes de la Festa Major 2022 amb el correfoc que començarà al Parc del Colomer a les 22 h. A continuació, a la Masia de Can Ratés hi haurà les Barrales amb l'actuació dels següents grups musicals: Koers, Bounce Twice i Dj Jorge.

Hi ha una programació extensa dedicada al públic familiar amb circ (Moi Jordana Cia de Circ); música (Orquestra Montgrins i Orquestra Marinada); teatre (Marcel Gros amb l'espectacle "Particular"); màgia (Gerard Borrell). El dijous dia 11, festivitat de Santa Susanna, es farà l’Ofici Solemne a l’Església Parroquial, l'homenatge a la Gent Gran, Sardanes, la inauguració de l'escultura pública "Flor de Santa Susanna", el Concert i el Ball de Festa Major. 

El gran gruix d'activitats de la Festa Major continuaran el divendres dia 12 d'agost amb un Tobogan Aquàtic de 75 metres i amb la Diada Castellera de Festa Major. Durant l'endemà, dissabte dia 13 d'agost, hi haurà les dues Curses de Cintes Infantils, la XXIIª Trobada de Gegants i, seguidament, la Cercavila de Gegants. La Festa Major d'enguany clourà el diumenge dia 14 d'agost amb la Trobada de Puntaires, una Masterclass de Zumba, diverses exposicions, un espectacle familiar d'arts escèniques, la Cursa de Cintes Adults i amb el Gran Castell de Focs d'Artifici i el Concert de Fi de Festa Major. 

ELS ACTES DE LA FESTA MAJOR A L’ENVE-LAT VALDRAN 3€ i ELS DE CAN RATÉS, 1€ PER ENTRADA. A partir del dia 29 de juliol les podreu adquirir a la plataforma entrapolis.com

Darrera actualització: 28.07.2022 | 13:40

Imatges

FM 2022