Festa Major de Santa Susanna 2021

Dimarts, 3 de d’agost de 2021 a les 08:00

Ja us podeu descarregar el programa amb tots els actes de la festa d’aquest any que comença el dissabte 7 d’agost i s’allarga fins al dimecres dia 11

Aquest dissabte comencen els actes de la Festa Major 2021 amb l’elecció de la pubilla. A continuació, diverses entitats del poble han organitzat una tarda plena d’activitats: ball de gegants, monòlegs, música... Durant cinc dies hi hauran espectacles destinats a tots els públics. Destaquen el tradicional concert de pop rock d’Apache, el show musical “Yo sobreviví a la EGB” o l’espectacle d’humor de Fel Faixedas.

Hi ha una programació extensa dedicada al públic familiar amb màgia (Charlie Mag); música (Pop per Xics); teatre (Cia de Teatre Anna Roca, Cia Anna Confetti); circ (La Cia Capicua, Los Herrerita). El dimecres dia 11, festivitat de Santa Susanna, es farà l’Ofici Solemne a l’Església, les sardanes i el concert de Festa Major (amb l’orquestra Els Montgrins) i a la nit el castell de focs artificials.

Cal observar les mesures de seguretat davant la Covid-19, com la mascareta. L’Ajuntament demana que tothom respecti les normes per aconseguir que la Festa Major sigui un espai on es pugui gaudir d’uns dies inoblidables.

Darrera actualització: 03.08.2021 | 09:56