Els nois del projecte Fem Cadena descobreixen com és una destinació esportiva de ciclisme a Santa Susanna

Dimarts, 27 d'abril de 2021 a les 13:00

L’àrea de Turisme i les empreses Descens i Hotel Aquamarina expliquen als joves el funcionament d’un municipi turístic especialitzat en el món de la bicicleta

Un grup de sis joves del Maresme que segueixen el projecte Fem Cadena vinculat al món de la bicicleta van ser dilluns a Santa Susanna. La visita forma part de la seva formació. L’àrea de Turisme i les empreses Descens i Hotel Aquamarina els van explicar com és i com funciona una destinació esportiva vinculada al món de la bicicleta. Els van explicar els serveis que la destinació ha d’oferir als seus clients, des de l’estructura organitzativa fins als requeriments tècnics que han de tenir les bicicletes destinades als turistes o les rutes amb codi QR.

Fem Cadena és un projecte d’intervenció socioeducativa del Consell Comarcal del Maresme que s’adreça a joves que estan fora dels circuits de formació reglada o ocupacional. El programa es fonamenta en una formació especialitzada al voltant de la bicicleta (mecànica, bicimissatgeria, ciclologística i cicloturisme) que es combina amb blocs formatius sobre competències bàsiques i transversals, per facilitar l'activació i el descobriment de diferents itineraris formatius i laborals.

L’objectiu és incentivar el retorn al circuit educatiu de les persones joves amb baixa qualificació. I generar opcions formatives de base professionalitzadora a la comarca en sectors d'ocupació emergents implicant diferents entitats i agents del territori de l’àmbit públic i privat.

Hi participen joves d’entre 16 i 21 anys.

Darrera actualització: 27.04.2021 | 14:58

Imatges

Fem Cadena 1 Fem Cadena 2 Fem Cadena 4