Els infants del poble tenen la seva pròpia prova al Santa Susanna Bike Festival

Dimarts, 30 de març de 2021 a les 09:00

El municipi acull els propers 17 i 18 d’abril un esdeveniment dedicat al ciclisme que inclou una cursa popular infantil per a nens i nenes d’entre 8 i 14 anys.

El Santa Susanna Bike Festival és un esdeveniment esportiu dedicat al món del ciclisme que concentrarà al poble un variat perfil d’esportistes: professionals de la competició, aficionats i un públic familiar. El Festival acull un seguit de proves federades d’alt nivell i combina les modalitats amateur i de promoció turística en un ventall que va des de la Super Cup MASSI, puntuable per al Ranking Mundial, una cursa contra rellotge, una prova per E-Bikes, la Copa Catalunya Infantil, i fins a una cursa popular per als aficionats de la BTT més joves.

[Llegiu-ne més a continuació]

I enmig d’aquest ampli espectre també hi haurà una prova popular destinada als joves de Santa Susanna d’entre 8 i 14 anys. Aquesta se celebrarà a partir de les 12 h del dissabte 17 d’abril, un cop hagin finalitzat les proves per a nens i nenes federades.

Els recorreguts seran els mateixos que s’hauran utilitzat per als infants federats, amb sortida al costat del Camp de Futbol de Santa Susanna.

Hi hauran dos recorreguts:

  • Circuit curt: destinat a nens i nenes de 8, 9 i 10 anys. Té una longitud d’1,2 km aproximadament. S’hi donaran diverses voltes.
  • Circuit llarg: per a infants d’11, 12, 13 i 14 anys. La longitud és aproximadament d’1,6 km. També s’hi faran diverses voltes.

Aquesta cursa no és competitiva. Això significa que tots els participants que finalitzin el recorregut tindran la seva medalla conforme han participat en aquesta prova popular.

INSCRIPCIONS

  • Les proves estan limitades a un màxim de 40 nens/es per recorregut.
  • La inscripció és GRATUÏTA.
  • Malgrat tot, caldrà fer una INSCRIPCIÓ PRÈVIA a www.ticketoci.net.
  • La inscripció inclou una assegurança de dia, serveis mèdics i una medalla en finalitzar la prova.
Darrera actualització: 30.03.2021 | 13:41