Els 165 alumnes de l’Institut Eqüestre Santa Susanna inicien el curs 23/24 i estrenen les noves instal·lacions

Dijous, 14 de de setembre de 2023 a les 00:00

Les noies i els nois del Grau disposen d’un espai acabat d’inaugurar i d’un total de 30 cavalls per fer les pràctiques

L’Institut Eqüestre de Santa Susanna va iniciar ahir l’activitat del curs acadèmic 2023/24. En total, són 165 les noies i els nois que estan matriculats en els dos graus que s’imparteixen al centre. Concretament, al curs d’Activitats Eqüestres, hi ha 22 alumnes inscrits a primer i 27, a segon. I en el curs de Guia en el medi natural i temps de lleure, 60 inscrits a primer i 57, a segon.

Els alumnes no solament van començar la seva activitat acadèmica sinó que també van estrenar les noves instal·lacions del centre eqüestre i van poder interactuar amb els 30 cavalls que els acompanyaran durant el curs. El director del centre, Josep Terenci, va destacar que els alumnes tenen l’oportunitat de fer les pràctiques en unes instal·lacions de primer nivell. Es tracta d’una aposta de l’Ajuntament de Santa Susanna conjuntament amb la Federació Catalana de Turisme Eqüestre i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

De fet, aquesta experiència que s’està fent al poble és un projecte innovador que combina les pràctiques dels alumnes als matins (classes teòriques, rutes, atenció al cavall, etc.) amb el contacte directe, durant la tarda, amb aquells visitants que volen fer rutes a cavall o classes per aprendre a muntar-hi.

Darrera actualització: 14.09.2023 | 13:35