El torneig de petanca Bol d’Or per a veterans omple Santa Susanna amb 1350 persones de França i Suïssa

Dijous, 11 de d’abril de 2024 a les 00:00

Els participants han ocupat tres hotels del poble i durant sis dies, a més de la competició, han aprofitat per fer turisme per la zona.

La 14ª edició de la Bol d’Or de petanca ha portat a Santa Susanna un total de 1350 persones procedents de França i Suïssa. Es tracta de jugadors i jugadores de petanca que han participat al torneig de veterans que organitza l’empresa francesa Latitude Sud Sport.

El torneig va començar el dia 7 d’abril i s’allarga fins aquest divendres, dia 12. Durant sis dies, aquests jugadors suïssos i francesos s’han allotjat als hotels Onabrava & Spa, Aquamarina & Spa i Aquahotel Montagut & Spa. A més de participar a la competició de petanca han aprofitat la seva estada a Santa Susanna, i el bon temps que ha fet, per a fer turisme i gaudir d’unes mini vacances.

Latitude Sud Sport ha tornat a triar Santa Susanna per al seu esdeveniment per la capacitat hotelera que té el poble i pels espais polivalents que pot oferir. De fet, aquesta mena d’esdeveniments són els que permeten allargar i desestacionalitzar la temporada turística. A més, posicionen Santa Susanna com una destinació familiar i esportiva de qualitat.

Darrera actualització: 12.04.2024 | 14:12