El Micròmetre supera la xifra d’assistents i penja el cartell de “ple” a 7 dels 9 espectacles

Divendres, 15 de de setembre de 2023 a les 00:00

Lloll Bertran, Àlex Casanovas, Guillem Albà i Pep Plaza han sigut els plats forts d’un festival de teatre que ha venut 1.573 entrades

La setena edició del Festival Micròmetre de teatre ha superat les expectatives i ha batut el rècord d’assistència. En total, 1.573 persones han assistit als 9 espectacles que s’han programat a can Ratés, a l’antiga Cooperativa Agrícola i a l’auditori del Centre Cívic, els dies 1, 2, 3, 8, 9 i 10 de setembre. De mitjana, 175 persones han presenciat els espectacles i, per primer cop, l’organització ha penjat el cartell de “ple” a 7 dels 9 espectacles programats.

De fet, el Micròmetre d’aquest any ha fet un salt qualitatiu en el perfil d’obres que s’hi han pogut veure. Ha comptat amb un desplegament d’actors de renom com Lloll Bertran i Àlex Casanovas, que han representat l’obra “Cartes d’amor”; Guillem Albà amb “Ma Solitud”, premi al millor espectacle de petit format 2023 a la Fira Fetén de Gijón; o el televisiu Pep Plaza amb “El substitut”. També, cal destacar l’obra “Una llum tímida”, amb Júlia Jové i Àfrica Alonso, premi Teatre Barcelona 2021 al Millor Espectacle Musical, que va posar el públic dempeus.

El programa del festival s’ha completat amb obres que han fet les delícies del públic com “Frederik”, de la Xavi Idáñez i Txell Botey; “You say tomato”, amb Anna Moliner i Joan Negrié, premi de la Crítica Serra d’Or al  Millor Text de l’any; “Els secundaris”, d’Els Pirates Teatre amb Bernat Cot i Laura Aubert; “Arribar i ploure”, amb Ricard Farré i Àlex Pujols; i “Iaia”, amb Mireia Illamola, Pino Steiner i Jordi Font Alonso.

El Micròmetre ja prepara la vuitena edició després de veure com desperta cada cop l’interès de més espectadors. El festival està organitzat per l’Ajuntament de Santa Susanna i LaGuàrdia.

Darrera actualització: 15.09.2023 | 12:35

Imatges

Festival teatre Micrometre Micrometre 7a edició Pep Plaza al Festival Micrometre