El Micròmetre ja és el referent de talent i qualitat de les obres de petit format

Divendres, 23 de juliol de 2021 a les 12:00

La cinquena edició del festival se celebrarà del 2 al 5 de setembre a la masia de Can Ratés i a altres espais del poble, amb més de 15 espectacles de teatre, dansa i musica.

L’Ajuntament de Santa Susanna i LaGuàrdia Produccions organitzen per cinquè any consecutiu el festival Micròmetre, els dies 2, 3, 4 i 5 de setembre a l’emblemàtica masia de Can Ratés. Resistint a la crisi que està vivint el sector a causa de la Covid-19, el Micròmetre 2021 es presenta amb més de 15 espectacles de petit format de teatre, dansa i musica.

Algunes de les obres que formaran part del cartell d’enguany són: “La infanticida” de Clara Peya i Marc Rosich, Premi de la Crítica 2020 al Millor Musical i a la Millor Actriu de Musical, per a Neus Pàmies; “Per si no ens tornem a veure” d’Alicia Serrat i Marc Sambola; “Les coses excepcionals” del Terrat i Sixto Paz i interpretada per Pau Roca; “Barcelona 24 hores”, de Pau Barbarà, dirigida per Marc Flynn i Dídac Flores; “Ocaña, reina de las Ramblas” amb Joan Vázquez, guardonada amb el Premi de la Crítica 2019 i amb els premis Teatre Barcelona al Millor Musical i al Millor Intèrpret de Musical; o “Fairfly” de La Calòrica, Premi Max 2018, Premi de la Crítica 2018 i Premi Butaca 2017.

El Festival seguirà comptant amb una secció d’espectacles de petit format i de curta durada en espais petits i no convencionals, aprofitant, especialment, l’entorn excepcional de la Masia de Can Ratés.­ La programació per al públic familiar s’amplia i es programa en horari matinal, el dissabte 4 i diumenge 5 de setembre amb: “No hi havia una vegada” de la companyia Les Lloronas i “Antropia” d’El Circ Petit, amb direcció de Jaume Bernadet (Comediants).

La cinquena edició del Festival Micròmetre aprofundeix el seu compromís amb el públic oferint nous espais per poder complir amb la normativa de seguretat i higiene

Presentació de la 5a edició del Festival

Ahir dijous 22 de juliol es va presentar al públic la nova edició del Festival Micròmetre, a la sala auditori del Centre Cívic de Santa Susanna. Va anar a càrrec dels organitzadors de l’esdeveniment, Joan Gallart i Anna Estol, de LaGuàrdia  Produccions, i l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, qui va emfatitzar en la consolidació del festival, que atesa la seva continuïtat i gran rebuda, ja és un referent de qualitat pel que fa al teatre de petit format.

Per la seva banda, els productors van presentar la programació del festival, que enguany compta amb obres de primer nivell i grans figures del teatre, i van explicar com el festival ha anat creixent tot i mantenir les seves característiques de petit format, ampliant dies de representació i espais.

---

Les entrades es poden adquirir a www.festivalmicrometre.cat.

Darrera actualització: 23.07.2021 | 12:02

Imatges

Presentació del Festival Micròmetre