El Love Market Nadal vol esdevenir la fira que Santa Susanna busca per al centre del poble

Dimarts, 19 de novembre de 2019 a les 09:00

Tres dies d’activitats nadalenques els dies 6, 7 i 8 de desembre per fer viure a grans i petits la festa de la il·lusió i el retrobament

Santa Susanna ha dissenyat una nova fira de Nadal durant els dies 6, 7 i 8 de desembre. Es diu Love Market Nadal, durarà tres dies, estarà oberta 9 hores cada dia i vol convertir-se en la fira de Nadal que doni vida i empenta al centre del poble. Per trobar aquest gran esdeveniment del mes de desembre s’ha fusionat el mercat de Nadal, que ja tenia quatre anys de vida, amb el Love Market.

El contingut de la fira va dirigit a petits i a grans. Per a la canalla, per aquells que viuen amb il·lusió i màgia aquestes dates, la fira comptarà amb la presència dels patges de ses majestats els Reis d’Orient que recolliran les cartes dels nens i nenes de Santa Susanna. Als espais que s’ubicaran al centre, amb l’ajuntament com a eix vertebrador, també hi haurà espectacles infantils com el Trenet dels Follets, els Follets del bosc i els Follets de Nadal.

El tret de sortida simbòlic es produirà el divendres 6 de desembre a les sis de la tarda amb l’encesa de l’espectacular il·luminació del Love Market Nadal. Els valors de la solidaritat i l’altruisme són ben presents a la fira. D’una banda, el Trenet dels Follets, a més de ser el dipositari de les cartes dels nens quan no hi siguin els patges reials, recollirà joguines amb l’objectiu que cap nen ni nena de Santa Susanna es quedi sense. Durant els dies del mercat també hi haurà un punt fix a la plaça de l’Ajuntament per deixar-hi les joguines que ja no s’utilitzen i que estan en bon estat.

El Love Market Nadal també tindrà un espai dedicat a les parades de Nadal i un espai per a la gastronomia amb 13 de les millors foddtrucks del moment, que s’instal·laran al centre. Pizzes, frankfurts, hamburgueses, entrepans, tapes, creps, botifarres, bolets, paelles, fideuàs, peix, marisc, postres...; dolços de Nadal, garapinyades, pastissos...; castanyes i xurros maridaran amb vins, caves, tés i infusions. Però, a més, la fira també disposarà d’una zona dedicada al mercat amb més de 50 parades d’artesania, roba, complements, bijuteria, entre d'altres.

Amb aquesta aposta, l’Ajuntament de Santa Susanna vol que durant els tres dies del primer cap de setmana de desembre, el centre del poble es converteixi en el pol d’atracció d’una activitat entranyable al voltant del Nadal.

Darrera actualització: 19.11.2019 | 10:39

Imatges

Love Market - programació