El Kids' Innovation Fest arriba a Santa Susanna

Dimarts, 21 de de novembre de 2023 a les 00:00

Servirà per saber com construir marques referents per a les generacions del futur i es durà a terme el 22 i 23 de novembre a l'Hotel Atzavara

Els pròxims dies 22 i 23 de novembre, el nostre poble serà l'epicentre de la innovació en l'àmbit de l'oci i l'entreteniment infantil i familiar amb la celebració de la sisena edició del KID’S INNOVATION FEST. Aquest esdeveniment, organitzat per KID’S CLUSTER, es durà a terme en el prestigiós Atzavara Hotel & Spa i reunirà a més de 200 professionals de sectors com l'oci, el turisme familiar, l'educació, la salut i l'alimentació.

L'objectiu principal d'aquest festival és abordar els desafiaments que planteja l'arribada de la generació Millennial a la maternitat i paternitat, un canvi que ha redefinit profundament l'experiència de la criança, els rols i les relacions familiars, així com el concepte mateix de "família". Amb un enfocament en la infància en un món cada vegada més digitalitzat i en el context d'una crisi global, l'esdeveniment busca explorar com aquestes noves dinàmiques estan conformant una generació de consumidors amb valors únics i una consciència creixent sobre la seva influència en el món.

El festival també posarà un enfocament especial en temes com la sostenibilitat, la creació de continguts digitals, les experiències creatives i la importància del propòsit de marca, reconeixent la creixent influència de les noves generacions en l'economia i el consum.

Entre els punts destacats del programa, es comptarà amb una macro ponència a càrrec de Genís Roca, president de la Fundació.cat i expert en desenvolupament de negoci i cultura digital. A més, es presentarà un estudi inèdit sobre els nous models familiars per GfK, una consultora especialitzada en el comportament dels consumidors, i un debat liderat per Salvador Cardús, doctor en ciències econòmiques i assagista, sobre l'actual societat i els usos del temps. També es destacarà un estudi sobre l'empremta digital dels adolescents en xarxes socials realitzat per Epsilon Technologies.

El festival inclourà quatre blocs temàtics centrals per a l'evolució del sector infantil i familiar: sostenibilitat, continguts digitals, experiències creatives i propòsit de marca. Experts en cadascun d'aquests àmbits, com Julia Wolny, Axel Gasulla i Loreto Vonchrismar, compartiran els seus coneixements i casos d'èxit.

Enguany, KID’S CLUSTER organitza el KID’S INNOVATION FEST amb el suport de l'Ajuntament de Santa Susanna, la Diputació de Barcelona, la Agència Catalana de Turisme i d'imaginBank. També, compta amb la col·laboració d'ACCIÓ – Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 21.11.2023 | 15:42