Divendres dia 3 de juliol obre la piscina municipal

Dimecres, 1 de juliol de 2020 a les 12:00

Per garantir les mesures de seguretat sanitària, només es podrà accedir a les instal·lacions de bany si es porta el carnet de la piscina i el DNI

D’acord amb l’excepcionalitat del moment, per poder accedir a la piscina serà imprescindible portar el carnet de piscina i el DNI.  Per facilitar les coses amb els carnets de l’any 2019 (excepte carnets d’abonament) i DNI, ja podreu accedir-hi.

La petició de carnets, per a qui no el tingui, es pot fer descarregant el formulari que trobareu adjunt en aquesta notícia, omplint-lo i portant-lo a la piscina.

[Llegiu-ne més a continuació]

Us informem que la piscina municipal, obrirà el proper dia 3 de juliol de 2020 a partir de les 11 hores.

L'horari serà:
- Dilluns: de 15h a 19h
- De dimarts a dissabte: d'11h a 19h
- Diumenges i festius: d'11h a 15h

IMPORTANT

Degut a l’excepcionalitat del moment, aquest any per poder accedir a la piscina cal que es faci indispensablement amb el carnet de la piscina i el DNI. Cal dir que, amb els carnets de l’any 2019 (excepte carnets d’abonament) i DNI, ja podreu accedir-hi.

Pels que no tingueu el carnet de l’any passat i voleu expedir-lo, caldrà què:

  • Estigueu empadronats a Santa Susanna.
  • O tingueu una segona residència a la nostra població (s’expediran carnets als titulars i a la seva unitat familiar, acreditat amb el llibre de família).

Per fer la petició dels carnets, heu de descarregar-vos la sol·licitud al web municipal, omplir-la i portar-la a la piscina. Als tres dies d’haver entregat la sol·licitud, podreu anar a la mateixa piscina a recollir el carnet.

Aquest any no es podran fer servir els vestidors (s’haurà venir canviat de casa) i l’aforament serà limitat. També recordar-vos que els menors de 14 anys, han de venir acompanyats d’un adult per poder entrar.

 

Darrera actualització: 08.07.2020 | 09:17