Degut a les obres de la R-1 a la Sagrera, durant 4 mesos circularan menys trens.

Dimarts, 21 de juliol de 2020 a les 09:00

La reducció de l’oferta implicarà que hi haurà sis trens per hora i sentit en hora punta i quatre serveis per hora i sentit durant la resta de la jornada.

El trasllat de les vies de la línia d’ample convencional Barcelona-Mataró-Maçanet a l’interior de l’estructura de la futura estació de la Sagrera generarà un seguit de restriccions en el servei ferroviari.  L’inici de les operacions serà el pròxim 25 de juliol i, segons la planificació vigent, els trens circularan per l’interior del nou tram soterrat sense aturada, a partir del mes de novembre.
 

[Llegiu-ne més a continuació]

Els treballs obligaran a circular en via única en un tram d’1,7 km aproximadament en el trajecte Sant Adrià–Clot-Aragó. Aquesta limitació de la capacitat operativa comportarà una reducció de l’oferta de trens de la línia R1. Durant 4 mesos, a la línia que passa per Santa Susanna hi haurà una reducció de l’oferta a 6 trens per hora i sentit en hora punta i 4 serveis  per hora i sentit durant la resta de la jornada.

El nou traçat té una longitud d’1,98 km, des del triangle ferroviari fins a la boca del túnel que dona accés a l’estació de Barcelona-El Clot-Aragó. A l’interior de l’estructura, on s’està avançant en el muntatge de via en placa de formigó, s’estan construint les quatre vies d’aquesta  línia, de les quals 2 seran generals i 2 d’estacionament. 
 

Darrera actualització: 21.07.2020 | 09:26