Comunicat de l'Ajuntament de Santa Susanna arran de la campanya de desprestigi muntada a les xarxes socials per les colònies de gats

Divendres, 5 de febrer de 2021 a les 13:00

Arran de la campanya de desprestigi orquestrada a les xarxes socials sobre la suposada actuació de l’Ajuntament de Santa Susanna contra les colònies de gats que hi ha al poble es volen deixar clars els següents punts:

1. L’Ajuntament de Santa Susanna no ha exterminat cap gat
2. A finals de l’any passat es va detectar un increment notable de les colònies de gats i es va procedir a actuar, d’acord amb les responsabilitats de l’Ajuntament. (vegeu el comunicat oficial del 7 de desembre del 2020)
3. Per protegir els gats es va contractar una empresa que els va recollir i els va esterilitzar.
4. Seguint els protocols marcats pels responsables municipals de medi ambient els gats, una vegada esterilitzats, es van posar en quarantena.
5. Una vegada hagin superat aquest període de quarantena els gats retornaran al seu hàbitat natural.
6. L’Ajuntament sempre ha actuat amb un doble objectiu: per una banda protegint les colònies de gats ja existents tot evitant actuacions que poguessin perjudicar-los; i, de l’altra, impedint que aquest mateix fet pogués generar problemes veïnals.

[Llegiu-ne més a continuació]
 

L’Ajuntament de Santa Susanna lamenta profundament aquesta campanya irresponsable de persones que només pretenen deteriorar la imatge del poble. I ens dol especialment que els que han orquestrat aquesta iniciativa s’aprofitin de la bona fe de moltes persones sensibles cap als animals, els desinformin i els utilitzin per les seves dèries personals.
Demanem a la gent de bona fe que no segueixi aquesta mena de campanyes interessades. Santa Susanna és un poble que ha fet bandera del seu espai natural i que en cap cas ha actuat en contra del que això significa.   
 

Darrera actualització: 05.02.2021 | 13:27