Comença el desconfinament que permet obrir els establiments amb condicions

Dilluns, 4 de maig de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament demana que no es relaxin les mesures de prevenció i seguretat per evitar que hi hagi un nou rebrot de la Covid-19, que encara no està erradicada.

Aquest dilluns ha entrat en vigor la fase 0 del pla de desconfinament organitzat pel govern espanyol. A partir d’avui, amb extremes mesures de seguretat, ja poden obrir alguns comerços minoristes, la restauració i l’hostaleria. També poden aixecar la persiana serveis professionals com reparacions, perruqueries i centres d’estètica, etc.

En el document adjunt es recullen totes les preguntes i respostes que planteja la nova situació. L’Ajuntament de Santa Susanna recorda que cal extremar al màxim les mesures de prevenció i de seguretat per impedir un nou rebrot de l’epidèmia de coronavirus. Tots els responsables sanitaris han explicat que la pandèmia encara no està extingida i que encara es produeixen morts i contagis diàriament. L’alcalde, Joan Campolier, apel·la a la responsabilitat individual de tots i cadascun dels veïns de Santa Susanna per contribuir a facilitar l’extinció d’una malaltia que ha sacsejat la vida del món sencer.

Darrera actualització: 11.05.2020 | 10:45