Campolier explica al delegat de la Generalitat els projectes i reclamacions de Santa Susanna

Dimecres, 23 de de març de 2022 a les 00:00

Antoni Morral fa una visita institucional al municipi, es reuneix amb l’alcalde a l’Ajuntament i inspecciona els desperfectes ocasionats pel temporal a la platja de les Dunes.

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral, ha visitat Santa Susanna per interessar-se per les principals iniciatives del municipi, els projectes de futur i les preocupacions. L'ha rebut a l'Ajuntament l'alcalde Joan Campolier que li ha explicat la vocació de Santa Susanna de ser un municipi d'avantguarda capaç de fer compatible l'aposta pel medi ambient i la sostenibilitat, amb el turisme. Campolier ha destacat que el turisme esportiu i de grans esdeveniments, que es complementa amb el turisme familiar, juntament amb un sector agrícola extens i especialitzat en flor i tomàquet són els grans motors econòmics d'un municipi de 3.500 habitants.
Campolier ha declarat a Morral el projecte de regeneració del front marítim amb els recursos provinent dels fons Next Generation. En aquest punt, Campolier ha aprofitat la visita de Morral per ensenyar-li les destrosses que ha fet el temporal de mar a la platja de les Dunes.
Però la visita del delegat del Govern també ha servit per traslladar-li alguns dels problemes que té Santa Susanna, gairebé tots, econòmics. Per exemple, ha demanat solucions legals de finançament per acabar amb la disfunció que representa que un municipi que durant bona part de l'any dona servei a gairebé 25.000 persones solament rep subvenció pels 3.500 habitants que té. També li ha recordat el contenciós que tenen Ajuntament i Generalitat pel fet que Santa Susanna va ser declarat municipi de règim especial turístic (any 2002) però que encara no ha pogut gaudir dels beneficis que aquesta declaració representa. Campolier ha demanat a Antoni Corral que gestioni una entrevista amb el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent.
El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona ha pres nota de totes les reivindicacions i s'ha compromès a canalitzar les peticions als diferents departaments del Govern de Catalunya.

Darrera actualització: 23.03.2022 | 15:31