Alumnes del Centre López Vicuña de Barcelona visiten Santa Susanna

Dimarts, 5 de d’abril de 2022 a les 09:00

Fa uns mesos l'alcalde Campolier els va anar a explicar quin és el dia a dia d'un municipi turístic

Un grup d'alumnes del segon curs d'Administració del Centre López Vicuña de Barcelona han visitat Santa Susanna. Es tracta d'una escola concertada de Batxillerat, Cicles Formatius (Grau Mitjà i Grau Superior) i Accés a Grau Superior situat a l'Eixample que pertany a les religioses de Maria Immaculada. Fa uns mesos, l'alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, els va visitar i els va explicar quin és el dia a dia d'un municipi turístic.
Els alumnes que aquest dilluns ha estat al municipi han pogut viure de primera mà un tast del sector agrícola existent al poble. Han visitat l'empresa Hortalisses Pi i Hortplant que els hi han declarat quin és el seu funcionament. Els nois i noies del Centre López Vicuña han recorregut amb el trenet turístic el nucli urbà, la Biblioteca Vall d'Alfatà, les escoles, el pavelló i el camp de futbol i per acabar l'Hotel Onabrava els ha ensenyat les habitacions i les zones comunes.
A més de l'alcalde Joan Campolier, els nois i noies han estat acompanyats de la regidora Sílvia Vives i de la tècnica de turisme Mercè López.

Darrera actualització: 05.04.2022 | 12:07