Activitats de l'Espai Jove de Santa Susanna al mes de novembre

Dijous, 9 de de novembre de 2023 a les 00:00

Durant el mes de novembre, l'Espai Jove de Santa Susanna ha preparat una sèrie d'activitats a la Barraka del nostre poble

Durant el mes de novembre, l'Espai Jove de Santa Susanna ha preparat una sèrie d'activitats a la Barraka del nostre poble. Però, què és aquest espai?  L’Espai Jove és l’equipament municipal adreçat a la població d’entre els 12 i 29 anys que pretén oferir una sèrie de recursos d’informació per al temps de lleure a les persones joves del poble. Aquest dividirà les activitats en diverses seccions:

  • Espai d'estudi: espai per a poder estudiar o fer els deures de forma individual o grupal que comptarà amb el suport de l'educadora referent.
  • Tallers i activitats: oferta de tallers i activitats d'un dia, mes o trimestre. Teatre, dansa, skate, videoart, arts plàstiques, fotografia, torneig esportiu... La programació de les activitats concretes sorgeix de les inquietuds dels joves i es poden consultar a l'instagram @labarrakasantasusanna.
  • Espai de joc i trobada: un espai obert a tots els i les joves, par passar l'estona amb el grup, petar la xerradeta o fer una partida al ping-pong. També hi ha diferents jocs de taula o videojocs per passar la tarda en companyia d'altres joves.
  • Escolta jove: sessions individuals i grupals d'acompanyament i benestar emocional. Es reserva personalment i/o per instagram. (Dijous d'11 a 14 i de 15 a 18:30). 
Darrera actualització: 09.11.2023 | 15:53