Notícies

 • Llistat amb barem de puntuació de preinscrits a l'Escola d'Educació Infantil 2 de juny de 2020

  Ja podeu consultar al document adjunt el llistat amb el barem de puntuació de preinscrits a l'Escola d'Educació Infantil de 1r cicle municipal de Santa Susanna per al curs 2020-2021. 

 • platja_de_les_dunes Platges obertes per a tothom, més vida comercial i restauració 1 de juny de 2020

  Santa Susanna entra a la Fase 2 i fa un pas més cap a la normalització de la vida del poble sense rebaixar la seguretat per impedir un rebrot de la COVID-19.


  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Ajuntament de Santa Susanna Ja es pot demanar cita prèvia per als tràmits presencials a les oficines de l'Ajuntament 29 de maig de 2020

  Com a conseqüència de la declaració de l’Estat d’Alarma provocat per la pandèmia ocasionada pel coronavirus Covid19, es va suspendre l’atenció presencial a les oficines de l’Ajuntament de Santa Susanna, per tal de garantir la seguretat i la salut dels ciutadans i del personal municipal.

  Per això, donem prioritat a l’atenció telefònica (93 767 84 41) i a la realització dels tràmits telemàtics mitjançant signatura electrònica, que es poden fer amb l’IdCat mòbil https://idcatmobil.seu.cat/ que es pot obtenir a la mateixa pàgina web de l’Ajuntament: www.stasusanna.cat

  En arribar a la fase 2, donem l’opció de sol.licitar cita prèvia per a les persones que no disposin de mitjans telemàtics o per als tràmits que requereixin d'atenció presencial.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Establiments oberts fase 2 Llistat d’horaris i comerços de Santa Susanna a partir de l'1 de juny 29 de maig de 2020

  Ja podeu consultar el llistat de botigues obertes amb els horaris actualitzats a partir de dilluns dia 1 de juny amb l'entrada a la nova fase de desconfinament. 

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Biblioteca Vall d'Alfatà A partir de l’1 de juny la Biblioteca Vall d’Alfatà torna a obrir al públic en Fase 1 27 de maig de 2020

  Quins serveis s'ofereixen?

  Únicament es poden agafar documents en préstec i retornar-los: atès que no es pot accedir a la col·lecció, us recomanem que demaneu abans els vostres documents i així quan hi aneu ja estaran preparats perquè us els emporteu.

 • L’1 de juny s’aixequen els terminis administratius suspesos amb l’estat d’alarma 26 de maig de 2020

  El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) del 23 de maig publicava la cinquena pròrroga de l'estat d'alarma, que finalitzarà el proper 7 de juny. Però al text també fixava que el dia 1 de juny (dilluns vinent) es reprendran els terminis de tots els procediments administratius que estaven en marxa i que el 4 de juny (dijous de la setmana que ve) s’aixecaran els processals. Aquests terminis es van suspendre el 14 de març amb la declaració de l’estat d’alarma per poder lluitar contra la pandèmia de coronavirus. Podeu veure tota la informació al document adjunt.

 • Ajut lloguer coronavirus Ajut per pagar el lloguer de l’habitatge habitual per als afectats arran de la Covid-19 26 de maig de 2020

  És una subvenció de la Generalitat adreçada a persones o famílies que estan en situació d’ERTO, han perdut la feina o disminuït la jornada laboral, etc. a causa del coronavirus.

  La Generalitat ha obert una línia d’ajuts excepcionals per la situació de la Covid-19 destinats a pagar el lloguer de l’habitatge habitual. Estan adreçats a persones o famílies que s’han vist afectades per un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO), han perdut feina o disminuït la jornada laboral, etc.

 • Horaris i atenció de les oficines municipals i de l'ORGT 26 de maig de 2020

  Actualitzem els horaris i les vies de comunicació pel que fa a l'atenció de les oficines municipals i de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona. 

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Santa Susanna Turisme Santa Susanna està entre els 12 llocs més buscats per fer-hi vacances aquest any 25 de maig de 2020

  El portal Destinia, especialitzat en viatges, anuncia que la recerca de destinacions turístiques a Espanya ha augmentat un 142% després de l’anunci de Pedro Sánchez que al juliol ja es podrà estiuejar.

  Santa Susanna forma part del paquet de les 12 destinacions turístiques més buscades pels espanyols per fer-hi vacances aquest any. Després que dissabte el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, anunciés que a partir de juliol ja es podrà començar a estiuejar, l’allau de peticions i cerques per internet s’ha disparat un 142 per cent. Segons el portal Destinia, especialitzat en viatges, la cerca de destinacions es va multiplicar entre les 14 i les 19 h de dissabte. En aquesta franja, gent de tot l’estat va començar a buscar hotels on anar de vacances.

 • Casal Estiu 2020 Reunió informativa virtual sobre el Casal d'Estiu a Santa Susanna 21 de maig de 2020

  Avui dijous dia 21 de maig, a les 17 h, se celebrarà la presentació del Casal d'Estiu 2020 a Santa Susanna. Enguany, i atesa la situació en què ens trobem, la presentació és farà per videoconferència. S'hi pot accedir mitjançant aquest enllaç: https://bit.ly/2ZuQvz4

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28