700 persones desafien la climatologia participant aquest diumenge al dinar popular de Sant Isidre

Dilluns, 15 de de maig de 2023 a les 00:00

El dissabte es va dur a terme la revetlla al renovat local del Sindicat amb l’assistència d’unes 250 persones on hi va haver sopar i  ball

La festa de Sant Isidre d’aquest cap de setmana va ser tot un èxit. Ni el temps va ser capaç de deslluir una festa tradicional de Santa Susanna que és esperada per la població. Diumenge, unes 700 persones van assistir al dinar popular que es va fer a la plaça de Lillota. Carn a la brasa, embotit, pa amb tomàquet i bona companyia i animació.

Hi va haver activitats per la mainada a càrrec de l’AMPA de l’Escola Santa Susanna. Per primera vegada es va fer la plantada dels gegants en aquesta festa, a càrrec de la Colla de Geganters i Grallers – Esbart Dansaire de Santa Susanna. Acabada la missa a la capella de Sant Isidre es va fer la passejada dels gegants per tancar amb els balls tradicionals i participatius del col·lectiu Ballem.

Després de dinar, es van fer els jocs de cucanya per a petits i grans, amb la col·laboració de l’entitat AEIG Montagut i l’audició de sardanes, amb la Cobla Premià.

La festa amb motiu del patró dels pagesos ja havia començat dissabte. Inicialment, s’havia de fer a la plaça Catalunya, però el temps va fer desplaçar la revetlla popular cap al Sindicat. Amb tot, el programa es va mantenir gairebé intacte. Plantada de gegants i cercavila amb la Colla de Geganters i Grallers – Esbart Dansaire de Santa Susanna i la colla gegantera Iluro de Mataró. I el ball posterior amb Betzuca.

L’Ajuntament vol agrair a les entitats l’èxit d’aquest cap de setmana de festa: Colla de Geganters i Grallers – Esbart Dansaire de Santa Susanna, AEIG Montagut, Ballem, AMPA de l’Escola Santa Susanna i l’ADF. I també donar les gràcies per l’assistència als veïns i veïnes que amb la seva presència fan que la festa encara llueixi més.

Darrera actualització: 15.05.2023 | 13:20

Imatges

Fotos