66 estudiants polonesos visiten el poble i intercanvien experiències amb els alumnes de l’institut Escola Montagut

Divendres, 20 de d’octubre de 2023 a les 11:00

Cursen secundària al Liceu de Rawics i han vingut a través del Club de Futbol de Wasosz a jugar un torneig

Un total de 66 noies i nois que estudien secundària al Liceum Ogolnoksztalcace w Rawiczu, de Rawicz, han vingut a Santa Susanna i s’han trobat amb els nois i noies de 4t d’ESO de l’Institut Escola Montagut. Ha estat una experiència gratificant. Els dos grups han compartit experiències i punts de vista i s’han conegut una mica. De fet, l’experiència ha deixat oberta la possibilitat de futures accions d’intercanvi amb el centre.

Aquests estudiants polonesos han vingut a Santa Susanna a través del Club de Futbol de Wasosz. Aquest municipi està agermanat amb Santa Susanna. De fet, la visita forma part del conveni de col·laboració que el setembre del 2021 l’alcalde Joan Campolier va firmar amb el seu homòleg Paweł Niedźwiedź en matèria d’esports, economia, cultura,  medi ambient i joventut.

Wasosz és un municipi de més de 7.000 habitants del comtat de Góra, a la Baixa Silèsia, a l'oest de Polònia. És la seu del districte administratiu anomenat Gmina Wąsosz. Es troba a 300 km de la capital Varsòvia.

Darrera actualització: 20.10.2023 | 12:42

Imatges

Fotos Fotos