13 allotjaments es fan seva la campanya de turisme sostenible “Cuida Santa Susanna, cuida el planeta”

Divendres, 15 de de juliol de 2022 a les 00:00

Promouen de forma activa la guia digital destinada a turistes, visitants i veïnes i veïns del poble amb 10 consells i recursos per promoure un turisme més respectuós amb el medi ambient 

Un total de 13 allotjaments turístics (hotels, apartaments i una masia rural) que representen 6.873 places hoteleres, el 64,5% del total, ja s’han adherit a la campanya “Cuida Santa Susanna, cuida el planeta” que promou l’Ajuntament a través del Consell Sectorial de Turisme. L’acció central de la campanya és la publicació d’un decàleg de turisme sostenible, un guia digital amb 10 consells i molts recursos pràctics per promoure un turisme més sostenible i reduir la petjada climàtica de l’activitat turística. 

Sota el títol “Turisme sostenible en 10 passos”, la guia s’adreça a turistes i visitants, establiments turístics i veïns i veïnes.  Inclou consells i propostes d’activitats turístiques i bones pràctiques que generen un impacte positiu al nostre entorn més proper i també a escala global, ja que cuidar el nostre municipi significa també tenir cura del nostre planeta, i viceversa. 

S’ha editat en un format 100% digital i adaptat per lectura en dispositius mòbils per evitar residus de paper i promoure l’estalvi de recursos. Es pot descarregar a la web de turisme en català, castellà, francès, anglès i alemany.

Els allotjaments que s’han fet seva la campanya són: Aqua Hotel Aquamarina & Spa; Atzavara hotel & Spa; Aqua hotel Montagut Suites; Aqua hotel Onabrava & Spa; Alegria Mar Mediterrania; Alegria Caprici Verd; Santa Susanna Chic Apartament by Alegria; Hotel Alhambra; Hotel Tahití Playa; Hotel DWO Sirius; Hotel Indalo Park; Hotel Montemar Marítim; i la Masia Rural Can Rosich.

El decàleg es difon a través dels canals de l’Oficina de Turisme i també d’aquests establiments adherits a la campanya. Amb el suport de la Diputació de Barcelona s’ha creat el kit de difusió del catàleg per allotjaments. Inclou flyer per distribuir en recepcions i o habitacions en català, espanyol, francès i anglès; cartells de difusió del decàleg en 5 idiomes, català, espanyol, francès, anglès i alemany; baners i imatges per web i xarxes socials; i imatge del QR d’enllaç a l'URL on descarregar el catàleg.

Per a més informació, consulteu l'enllaç de mà dreta.

Darrera actualització: 15.07.2022 | 14:26