La sisena edició del Micròmetre ha guanyat públic i dies de programació

Dijous, 15 de de setembre de 2022 a les 00:00

S’han venut 1.500 entrades úniques durant els sis dies que ha durat el festival i que ha portat a Santa Susanna 15 companyies de teatre

 

La sisena edició del Festival Micròmetre ha tornat a superar totes les expectatives. Ha guanyat públic, s’han venut més entrades úniques que mai, 1.500; ha crescut en dies de programació, ha passat de quatre a sis dies i ha portat 15 companyies de teatre que han deixat un bon regust per la qualitat dels seus espectacles. En aquesta edició també s’ha ampliat el radi de procedència dels espectadors. Si fins ara, el gruix dels assistents al Micròmetre procedia, bàsicament, de Santa Susanna, Pineda de Mar i Malgrat de Mar, en aquesta edició el radi s’ha ampliat amb persones de Mataró fins a Lloret de Mar i també dels dos vallesos.

La sisena edició del Micròmetre ha mantingut l’aposta per la qualitat que va començar el dia 1 de setembre amb “Elda i Daniel”, de Llàtzer Garcia i interpretada per David Planas i Meritxell Yanes. Divendres 2 va passar pel Festival Epidèmia Teatre amb “Mistela, Candela, Sarsuela”; dissabte 3 va ser el torn de la comèdia “Les dones sàvies”, amb Enric Cambray i Ricard Farré, i de Guillem Albà i la Marabunta que van convertir Can Ratés en tota una festa. Per acabar la jornada, va tenir lloc la secció d’espectacles de curta durada que, com cada any, van tenir lloc en diferents espais de Can Ratés. Per acabar la setmana, es va representar, amb totes les entrades exhaurides de feia dies, “Les bones intencions”, de Marc Artigau, protagonitzada per Joan Negrié i Míriam Iscla. 

El segon cap de setmana de festival va començar amb l’èxit del popular actor Bruno Oro, amb el seu espectacle “¿Sí o no?”, que també va aconseguir exhaurir les entrades. El dissabte 10, només uns quants privilegiats van poder gaudir de “Corpus”, de Xavier Bobés, un diàleg escènic a cau d’orella que va meravellar al públic. Finalment, l’espectacle “Monopoli”, de Mar Monegal i interpretada per Sara Espígul i Eduard Buch, va posar el punt i final a aquesta edició.

 

 

Darrera actualització: 15.09.2022 | 15:00