Santa Susanna present al Saló Nàutic de Barcelona

Dijous, 3 de d’octubre de 2013 a les 00:00
En motiu de la celebració del Saló Nàutic de Barcelona 2013 , Santa Susanna i l'Estació Nàutica han estat presents en el Saló dins de l'estand de la Generalitat de Catalunya amb un espai amb el mapa de les Estacions Nàutiques

En motiu de la celebració del Saló Nàutic de Barcelona 2013 , Santa Susanna i l'Estació Nàutica han estat presents en el Saló  dins de l'estand de la Generalitat de Catalunya amb un espai amb el mapa de les Estacions Nàutiques on s'hi va trobar informació de les Estacions Nàutiques de Catalunya amb informació detallada de la Estació Nàutica de Santa Susanna dins del catàleg de l'Associació d'Estacions Nàutiques Catalanes. AENC.

 

Es va realitzar una presentació de les Estacions Nàutiques Catalanes  entre les quals també es va dur a terme la presentació de l'estació Nàuitca de Santa Susanna amb informació dels serveis, allotjaments així com activitats complementàries de la destinació. Es va destacar respecte altres estacions la forma d'impulsar que el turista realitzi activitats nàutiques,  a través dels animadors turístics dels hotels de la destinació  s'ofereix als clients allotjats un targetó per gaudir d'algunes activitats nàutiques gratuÈtes durant la seva estada, d'aquesta manera els acostem al món del mar i les seves possibilitats recreatives i esportives que té la costa de Barcelona, com les excursions diàries que es realitzen amb vaixell per conèixer la costa Brava. Tanmateix es va presentar les accions de comunicació online en les que s'està treballant a fi d'oferir la possibilitat de compartir en plataformes socials, les diferents experiències nàutiques dels usuaris.

 

El regidor de promoció econòmica el Sr. Robert Pi en representació de l'ajuntament de Santa Susanna i la Sra. Mercè Lopez en representació de l'estació nàutica de Snata Susanna van presentar el projecte d'estratègia per posicionar el turisme nàutic com un dels pilars de sostenibilitat econòmica , ambiental i social  juntament amb el president de l'associació d'estacions nàutiques de Catalunya i els presidents de l'EN de l'estartit, de Roses, Vilanova, Sant carles de la ràpita i Salou.

 

 

Són accions previstes dins del pla d'accions de les dues associacions Nàutiques tant l'Espanyola com la Catalana en les que estem dins com a membres.

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:23