Santa Susanna participa a la fira Turística més important de Rússia , la MITT de Moscou juntament amb Costa de Barcelona Maresme.

Dimarts, 1 de d’abril de 2014 a les 00:00
El mercat rus és un dels mercats que les darreres temporades ha compensat la caiguda del espanyol , així que és un dels mercats que estava en creixement i sembla que s'estancarà degut a la devaluació del ruble i també a la situació política del país . Durant la fira representants del consultat van afirmar que més que mai es posarien a treballar amb els visats , donant un missatge de calma al sector i a l'hora , com no , a l'economia catalana. Tot sabem que són una f

El mercat rus és un dels mercats que les darreres temporades ha compensat la caiguda del espanyol , així que és un dels mercats que estava en creixement i sembla que s'estancarà degut a la devaluació del ruble i també a la situació política del país . Durant la fira representants del consultat van afirmar que més que mai es posarien a treballar amb els visats , donant un missatge de calma al sector i a l'hora , com no , a l'economia catalana. Tot sabem que són una font d'ingressos important per la seva despesa efectuada al país de vacances.

Tot i així, cal destacar que Santa Susanna té la gran sort de ser un dels destins més sol'icitat de la Costa de Barcelona, per ser un destí de sol i platja i a més per estar tant a prop de les dues ciutats més importants de Catalunya, i per tant de la seva oferta cultural. També i no menys important  Santa Susanna compta amb una de les millors ofertes hoteleres de la Costa de Barcelona , tal com es va demostrar a la promoció de la MITT de Moscou.

 

Gràcies a que Santa Susanna està ben posicionada en gran part del mercat europeu, principalment  com a destí per a les famílies, no té perquè veure's tan afectada per la crisis del mercat rus. 

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:23