Nova App mòbil de Santa Susanna

Dijous, 20 de de juny de 2013 a les 00:00
Des de la regidoria de comunicació juntament amb la regidoria de promoció, turisme i amb el Suport de la diputació de Barcelona s'ha creat la nova APP mòbil de Santa Susanna.

Des de la regidoria de comunicació juntament amb la regidoria de promoció, turisme i amb el Suport de la diputació de Barcelona  s'ha creat la nova APP mòbil de Santa Susanna.

EL fet de crear aquesta APP, es basa en la planificació del pla de comunicació anual així com la necessitat detectada per part del consistori de donar suport comunicatiu multi plataforma als ciutadans del municipi i a  qualsevol persona i turista que visiti la nostra destinació.

Abans d'iniciar el projecte es va avaluar el comportament dels usuaris a la xarxa. De fet, es va detectar que en àmbit global el volum d'accés a internet mitjançant els dispositius mòbils ja supera els usuaris que ho fan utilitzant dispositius fixes com ordinadors. Per tant, les regidories participants i la diputació de Barcelona han iniciat aquest projecte pilot per facilitar tot l'accés i informació existent al portal web estigui enllaçat amb l'aplicació mòbil.

Que ofereix l'APP?

L'aplicació de Santa Susanna ofereix un recull d'informació essencial i bàsica per als usuaris, aquesta informació s'engloba de la següent forma  amb 6 idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany i rus):

È Historia del municipi.

È Notícies d'actualitat

È Agenda d'activitats

È Un àrea multimèdia on poder veure vídeos i fotografies del municipi.

È Informació turística

È Directori de comerços, restaurants i establiments

È Un apartat de contacte per a consultes i dubtes

Cada una d'aquestes seccions ofereix informació amb dades i contactes per a millorar la comunicació multicanal del municipi.

Com la puc descarregar?

Per a descarregar l'aplicació només cal escanejar el codi QR o  accedint al següent enllaç.

 

http://app.vantageplaces.com/santa-susanna

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:23