Nou portal web de l'Ajuntament de Santa Susanna

Divendres, 28 de de juny de 2013 a les 00:00
L'ajuntament de Santa Susanna amb el treball de la regidoria de comunicació TIC, han desenvolupat el nou projecte web de l'ajuntament adaptat a les noves tendencies tecnolòquies.

Després d'alguns anys, l'ajuntament de Santa Susanna ha renovat el portal web institucional.

Cal destacar que el projecte del nou portal web no ha comportat cap despesa econòmica per a l'ajuntament, ja que després de les diferents gestions i reunions efectuades durant 3 mesos amb la diputació de Barcelona es va arribar a un acord comú.

Per tant, el projecte ha sigut 100% finançat per la Diputació de Barcelona igualment com el seu manteniment mensual que durant anys ha tingut una despesa (mínima) per a l'administració local. Aquesta reducció <<<<<permet un estalvi anual de més de 1.000' <<<<<<.

Alhora d'iniciar el nou projecte web es va tenir en compte les noves tendències tecnològiques així com la facilitat de navegació per als usuaris. També el portal web disposa de la tecnología de Google per adaptar el contingut a un gran nombre d'idiomes.

Cal destacar com principals novetats, Adaptació web a dispositius mòbils, Ipad, etc, la configuració amb els canals socials actius que a dia d'avui l'ajuntament gestiona. També s'ha millorat l'àrea de consultes i sugerències de forma de poder fer més oberta la nova web i comunicació de l'ajuntament amb el ciutadà.

Un punt important a destacar és l'eina de tramitació electrònica amb la finalitat de facilitar i agilitzar al màxim els tràmits als cuidants i usuaris (instàncies, permisos d'obres menors, etc.). Un altre fet a destacar de la nova web és el butlletí mensual/quinzenal el qual cada un dels usuaris poden decidir quina informació desitgen rebre. D'aquesta manera qualsevol persona pot estar al dia de qualsevol de les temàtiques (anuncis, agenda o anuncis oficials). D'aquesta manera s'inicia i un nou procés de comunicació TIC al municipi fent arribar la informació d'interès general a la major part del municipi.

Finalment, algunes de les novetats que també ofereix el nou portal web és la possibilitat d'inserció de vídeos 'Youtube', informació meteorològica, un àrea de destacat principal a fi de poder fer  la màxima difusió d'informacions destacades, àrea de baners destacats i accés directe al contingut publicat a 'Twitter i Facebook'.

 

Pel que fa a la informació d'establiments, comerços, allotjaments i infraestructures municipals, s'ha integrat 'Google maps' a fi de facilitar al màxim la obcecació i dades de contacte amb la finalitat d'agilitzar el contacte directe amb els establiments.

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:23