Millora de l'enllumenat de Santa Susanna mitjançant un projecte ESE

Dijous, 13 de de març de 2014 a les 00:00
jornada: MILLORA DE L'ENLLUMENAT DE SANTA SUSANNA MITJANÈANT UN PROJECTE ESE, tindrà lloc el dijous dia 20 de març de 2014, a les 10:00 del matí, al Local Social de l'Ajuntament,,

Benvolguts,

M'adreço a vosaltres per convidar-vos a una jornada que, amb el títol de MILLORA DE L'ENLLUMENAT DE SANTA SUSANNA MITJANÈANT UN PROJECTE ESE, tindrà lloc el dijous dia 20 de març de 2014, a les 10:00 del matí, al Local Social de l'Ajuntament,

Plaça de Catalunya, s/n, amb el següent programa:

10:10 h. Benvinguda institucional -  Sr. Joan Campolier Montsant. Alcalde-president de l'ajuntament de Santa Susanna.

10:20 h. El projecte de Santa Susanna. Antecedents, objectius, procés i resultats. Sr. Lluís Pujol Casademont. Arquitecte Tècnic de l'ajuntament de Santa Susanna.

10.40. Aspectes claus del procés de renovació. Sr. Xavier Grau , Enginyer Industrial, Director de Producció de FCC.

 

11.00. Pausa- Café

11:20 h. Generalitats d'un projecte ESE. Experiències en marxa. Sr. Enric Solano , Enginyer d'edificacions, Director tècnic de  FCC.

11.40h. Actuacions de la DIBA en el camp de la millora energética. Sr.  Francesc Segarra, Cap de la Secció de Suport a la Gestió Energètica Local de la Diputació de Barcelona 

 

12.00 h. Propostes de millora energética en instal'acions municipals. Sr. Ceferino  Ruz , Enginyer industrial - Director Tècnic de FCC. 

 

12.20h. Cloenda de l'acte.

Esperem que aquesta jornada sigui del vostre interès, doncs en ella volem compartir la nostra experiència, que ens ha permès renovar la xarxa d'enllumenat, oferint una millor qualitat i prestacions a més d'obtenir un important estalvi energètic i conseqüentment econòmic.

A part de la invitació que us dirigeixo de manera personal, us  agrairé que en feu difusió  a totes les persones que creieu que hi  poden   estar  interessades i ens confirmeu la vostra assistència a l'acte trucant al telèfon 937678441 (Anna) o a aquest mateix correu electrònic alcaldia@stasusanna.org, amb data límit del dimarts 18 de març.

Cordialment,

 

Joan Campolier Montsant.

Alcalde

AJUNTAMENT DE SANTA SUSANNA

 

alcaldia@stasusanna.org

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:23