La Fundació Turística de Santa Susanna signa un conveni amb la ciutat esportiva de Blanes

Dimecres, 29 de de maig de 2013 a les 00:00
L'Ajuntament de Blanes i la Fundació Turística Santa Susanna signen un conveni per ampliar l'oferta de turisme esportiu de la destinació.

L'Ajuntament de Blanes i la Fundació Turística Santa Susanna signen un conveni per promocionar la Ciutat Esportiva

La Fundació podrà comercialitzar paquets promocionals d'allotjament de turisme esportiu que incorporin la Ciutat Esportiva Blanes i els dos camps de futbol del municipi a preus més atractius

Blanes, 28 de maig de 2013.- L'alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el president de la Fundació Turística de Santa Susanna, Joan Campolier, han signat avui al migdia un conveni de col'aboració per a la comercialització de la Ciutat Esportiva de Blanes (CEB). L'acte ha tingut lloc al mateix equipament esportiu, i ha comptat amb la participació de diversos empresaris turístics de Santa Susanna.

La Fundació Privada Turística de Santa Susanna és una entitat sense ànim de lucre formada per l'Ajuntament d'aquesta localitat i el sector turístic. El seu principal objectiu és vetllar per la imatge i la millora del desenvolupament del sector turístic mitjançant l'execució d'accions orientades a la promoció turística conjunta del destí de Santa Susanna.

Amb la signatura del conveni, l'Ajuntament vol potenciar l'ús de la Ciutat Esportiva Blanes, un equipament de primer ordre, així com de les excel·lents instal'acions esportives amb què compta la població. Tot plegat, al mateix temps que promou la marca de Turisme Esportiu que té atorgada el municipi.

Per la seva banda, l'objectiu de la Fundació Turística de Santa Susanna al signar el conveni és poder incentivar i promoure la creació de paquets turístics que promocionin el turisme esportiu, adreçats tant als visitants nacionals i estatals com internacionals. Els establiments membres de la Fundació podran oferir als seus grups de clients la utilització tant de la CEB com dels dos camps de futbol de Blanes a preus més atractius durant la seva estada als establiments de Santa Susanna.

Actualment formen part de la Fundació Turística de Santa Susanna un total de 20 patrons, units sota l'objectiu comú d'assegurar el desenvolupament turístic d'aquest municipi del Maresme, així com la protecció del medi ambient i emprendre iniciatives i projectes en benefici dels interessos generals i turístics de la localitat. En total, els establiments turístics d'aquesta població ofereixen unes 13.000 places hoteleres.

El conveni tindrà una vigència d'un any a partir de la signatura que s'ha fet aquest mes de maig, i es podrà prorrogar sempre i quan les dues parts estiguin d'acord. El principal avantatge d'aquest conveni per a la Fundació Turística de Santa Susanna és que l'Ajuntament de Blanes aplicarà un descompte del 25% en els preus dels lloguers de les instal'acions de la Ciutat Esportiva Blanes i dels dos camps de futbol, segons es recullen a l'ordenança fiscal vigent actualment.

El personal de la CEB serà qui s'encarregarà de centralitzar la gestió de les reserves de les instal'acions esportives. D'aquesta manera, per poder fer els packs de comercialització que incloguin la utilització de la CEB o dels camps de futbol, els establiments de la Fundació contactaran directament amb la Ciutat Esportiva Blanes per comprovar la disponibilitat de l'espai a reservar. Els establiments interessats podran demanar un pressupost del què costa el lloguer de la instal'ació, que se'ls facilitarà en un termini màxim de 24 hores.

Una altra qüestió que també inclou el conveni és que tant l'Ajuntament de Blanes com la Fundació Turística de Santa Susanna i els seus membres en particular podran proposar-se mútuament participar de manera conjunta en la presentació de candidatures a grans esdeveniments esportius.

Fins el moment, des que la CEB es va posar en marxa el febrer de 2011, aquestes instal'acions ja han acollit nombrosos esdeveniments esportius de primera línia, com la fase final de la Copa del Rei d'Hoquei, el Campionat Europeu de Patinatge Artístic, els Campionats de Catalunya ACELL-Special Olympics o bé el Campionat d'Espanya de Twirling, entre d'altres.

____________________________________________________________________

L'alcalde de Santa Susanna Joan Campolier ha destacat que aquest conveni és el principi d'una col'aboració entre dues poblacions de diferents comarques del que ha d'arribar a ser un producte turístic per a diversificar l'oferta, oferint Costa de Barcelona i Costa Brava.

Amb aquest compromís les dues destinacions certificades (de les 9 existents a Catalunya) amb la marca de destinació de turisme esportiu, Blanes i Santa Susanna inicien un camí de col'aboració per diversificar i consolidar productes turístics.

 

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:23